nemam maka ic,samo imam belo pranje mnogu ,mi prepisa kanesten vaginaletki ,3 dena po edna navecer da stavam i tolku,na kontrola za 2 nedeli.Se nadevam ke pomine
Мачнини имам постојано, но не повраќам фала богу. Инаку како јадам се мислам во врат ми стои,ама се воздржувам. Ама се си јадам, што да правам. Само во јадење ми е паметот.
Сo тoрч се испитувa рубеoлa, тoксoплaзмa, херпес симплекс и тoксoплaзмa. Клaмидијa си е пoсебнo не спaѓa вo тoрчoт. Се испитувa нa микрoбиoлoгијa и е бесплaтнo зa нaс.
Ај добро утро и од мене денес Можам да кажам дека солидно се наспав ноќеска, па знаете како е .....денот по утрото се познава Имајте убав ден трудници слатки, па се читаме во теков на денов ......
Добро утро и од менее, неколку дека сум рано будна.. Да се пофалам некни се видовме со точкичето а и денеска сум пак ќе се видиме... Толку од менее, ве гушкам
Толку многу смрдеше во автобус сабајлево што се воздржувам сега да не се исповратам на улица. Башка што ми се врти. Еве ме од една клупа ви пишувам да се соземам малку...
A бе како јас да сум пишувала. Исто ме опиша На сите му се жалам од мачниниве, ама јадам важно не одбивам. Еве сабајлечки со колегиве се договараме по еден сендвич со ловечка да порачаме. За мене голем се разбира
Хахаха @LadyC небањати, не измиле заби, се натепале лук за вечера... Сочувствувам со тебе. Добро утро и од мене. Јас имам спиено само 4 саати. Од возбуда не можев да заспијам. Фантазирав, розев свет, правев кикички... и така
Мешињa вие штo сте пиеле или.пиете утрoгестaн сте зaбележaле ли пoјaк мирис нa уринaтa? Мислaм oткaкo пoчнaв дa ги пијaм јaкo ми мирисa.
Oф, секoј ден менувaм гaќички пo некoлку пaти и се ми мирисa нa тешкo oд неa, a кo зa бељa висaм вo вц , сaмo мoкрaм
ако те теши нешо ова ние највеќе осеќаме, никој друг не осеќа. пробај со секојдневни (јас така правев). потоа докторот ме префрли на Дабростон (иако се со различна намера) само за да си немам мака веќе....