Zenicki, mene od mikrobiologija mi rekoa vaka da postapan za urinokultura: Se mijam so sapun I topla voda, se brisam so peglana krpa, prviot mlaz na srrana dr vo sterilna caska I tolku.
Добро утро и од мене.. Мада, не се наспав како што треба, до каснo синоќа на али експрес киснев, ма какви работи има за новороденчиња, чудо се, демек денес нема ден за тоа..абеее...
Добро утро и од мене идни мамички... Јас ранобудна денес на пат за Скопје... Убав викенд ви посакувам
Добро утро друшки. Јас почнав секој ден се покасно да станувам. Денес во 8. сакам да си останам ранобудец. туку што доручкуевте вие што доручкуевте? а вие што не-што ќе доручкуете? не ми текнува ништо...
арна ја, станав и седам со кутрето сеа па ке идеме по доручек за некое време. после ке му ја мислиме што за ручек и тоа ми се обврските за денес. одмарам јас од работа , мн напорна ми е за у бременост да раб (а радо би да не дремам дома)
Уживај си со кутрето дома, ич...ајде кажувај што за ручек, да дадеш идеја. Само немој да биде сладолед
На здравје нека ти е. И јас денес истото решив да доручкувам А за ручек млад ситен компир со цвекло салата и кобасички за мм
Добро утро и од мене Јас да не ти кажувам што доручкував денеска , се измешав, една краосана, една краставица, 2 слатки, 2 варени јајца...мислам дека не каснав друго А за ручек, планирам тост да јадиме, чаршија, да одморам од правење ручек денеска Гушки до сите
уу најмрсно шо јадам ми е бурек едвај го качив хемоблогинот на 130 пак падна на 125, холестеролот не ми е нишо поарен