Кому - како. На некои кажав, на некои уште немам кажано. Кој како си го осеќаш близок...ти одлучи си.
И јас пушам од 0 до 2 во денот. Посебно кога пијам кафе, така си ме тера. А пушев по 10-15. И доктори ми рекоа ако пуиш максимум толку, ништо страшно не е од толку, а мислата да ти е цело време таму и да ја мислиш....Мене ми е колку да запалам, некогаш еднаш тргнувам и ја гасам.
Nie imame vikendica i za vikend sme postojano tamu Sega gi koristam poslednite denovi batlrem za ovoj period inaku sekako nie bez naseto kuce nikade ne odime toa ni e prvoto dete inaku ima i nekolku restorancinja
Kuceto doma go cuvate ili vo dvor,sto ke pravite koga ke se rodi bebusot,jas moeto doma si go cuvam I neznam Sto ke go pravime,toa e 5godini a nitu edna vecer Nema prespieno vo dvor se e na spalnata so mene
Nie ke go cuvame doma kako do sega raka i od sega zalno e da go ostavis nie nemame dvor vo zgrada sme ali postojano e na terasa vleguva izleguva koga saka greota e da se otkazeme tie najmnogu osekaat a sigurno i so bebusot ke bidat najdobri drugari
Mi e strav od vlaknata Sto se mitarat mojata e mnogu busava I letniot period mnogu I pagaat vlakna ke Mora vo dvor da odi kutrata
Јас те дружам, еве уште од кревет не сум станата (не ми е срам) и те дремам те у тв зјапам. Прекрасно ми е. А знам како е да си нетрпелив, јас треба да чекам 4 недели ... :/
Девојки, само слушам како имало некоја која имала спонтан во 6та, те некоја во 10та , наводно од многу нервози и така ме фаќа паника и сум моментално во депресија не можам да се оправам. Јас тек во понеделник влагам во трет месец, како да ги издржам без вакви негативни муабети. Јас не сум тие, тие не се јас. Зашто мора да се напоменува тоа на секое и за се. Значи ако треба да биде ќе биде и јас се си правам филм за да ми е полесно дека како поминуваат неделите се намалува ризикот. Ве молам за некој совет ќе збеснам од нервоза...
Еј, ај не се замарај. Точно е дека ако треба да биде, ќе биде, остај нервозите и муабетите. Не мисли на тоа. Не знам кој се тие шо ти прават такви муабети, ама игнорирај ги. И јас така си викам што поминуваат неделите се намалува ризикот. Ај апни си сладолед и дремни си.
E toa od tebe ne zavisi od nervozi ne, spontan ne se slucuva, teski se prvite 13 nedeli gledaj pomini gi lesno, oti se sekirala ili ne prirodata si go pravi svoeto, ete svrti go pametot od spontani citaj i razmisluvaj za doenje, nega misli sto ke kupuvas, kako doma ke preuredis, rano e znam ama kolku umot da ti odleta, odi na pocesti pregledi psihicki pomaga e toa nemam drugo sto, ke pomine, eve ne tuka eden kup sto pominavme niz toa i preziveavme
Што правите мешиња? Јас денеска јадев шопска салата со кромид. Намерно сакав да пробам, да видам дали ќе ми се згади. Не пробав од кромидот, ама доматите си имаа потпримено вкус и мирис. Добро поминав, мислам дека полека, полека се збогувам со мачнините. ----------------------------------------------------------- Инаку два дена сум мртва уморна женчиња, син ми е болен, носето му тече и има 38,5 тт Облечи, пресоблечи, сирупчиња, инхалации, капки за нос, плачки, нејадње и баш сум исцрпена. Кога го гледам колку му се очињата натажени и колку е нерасположен ептен ми е тешко. Прво мм, после јас, и еве и него не го одмина вирусот. Има некој здрав? Сите околу мене се болни, кратко трае, ама многу е зезнат. ------------------------------------------------------------ Инаку сакав да отворам една тема, дали и каде годинава на одмор? Како да се однесуваме на плажа? Знам дека во истечни води трудници може да се бањаат, но дали скроз да влегуваме во вода? Како да се заштитиме од сонцето? Колкав временски период да поминуваме на плажа? Многу ќе ми значат искуства од мајки што веќе биле труднички на одмор или ете ако нешто знаете, сте прочитале, споделете. Мислам дека на сите од корист ќе ни бидат ваквите информации. Ние годинава веројатно ќе одиме на море, јас ќе бидам во поодмината бременост, па се ме интересира.