Jas Mg pijam po potreba koga kje me fatat grchevi. no toa mn retko se sluchuva. inache apchinja mg. jovanovski mi reche ok se.
Абе и во овој од 375 има б6 и ц витамин, и тоа е плус причина зашо го пијам ппвој од 300, пошо пијам и ц и б6 во денот. А го имам пробано и тпј од 400, ама овој од 300 ми е најубав. На портокалл е
ne sum bila na obicen. na prisca koa bev me pustija na kratko na 4d i sea na vtor skrining pak ke me. a minatiot pat na 3 d se vidovme ista cena si e
Zenski, nemav potreba od nekoi jadenja do denes, vo 32 nedela mi se jade eurokrem, so vafli ili przeni lepcinja ili palacinki. I takaaaa utre sabajle do kam po vafli mekicki se , pa eurokrem i so trcanje do doma. Imam i visni mmmmmm malce jas da vi otvaram apetiti hahah
Мене цело време ми пушта 4д до сега секој преглед, цд еднаш ми дадоа, а останатите слики на усб ми се
Добро вечер девојчиња, јас само да ве поздравам и да ви посакам успешна недела. Јас моментално не пијам никакви витамини, но овошје разновидно јадам по цел ден. Само на фолна со јод сум. Мислите треба нешто плус?
Исто! Дури и коа ќе станам навечер за до вц осеќам главоболка, а никоаш до сеа не сум имала шроблем со главоболка,единствено во периодот од 18 до кај 22 недела. Не знам од што ќе да е валјда од времето, ама сред веќер во никое време ставам од сон боли боли како после пијанство
Да прашам, што мислите за вежбање во бременост? Мислам не аеробици чуда, конкретно јога? Вежбате некоја? Знам жени кои одат на јога во бременост, но мене некако ми е шубе ( добро сега сум уште рано, за после 4 месеци зборам), или можда сум старомодна ама јас планирам здравје боже се во рред да е, бременоста да ја терам старински.... Мислење...?
Isto i jas,ne pijam sekoj den Mg,koga ke se pocuvstvuvam izmorena ili imam nekoi grcevi duri togas pijam.
Јас премама ги пијам од старт, т.е. откако дознав, 5-та недела. Така и др ми кажа. Меѓутоа некои денови не ги пиев премама туку си праев комбинација од фолна, витамин ц и б6 ( во премама го има сето тоа). Покрај фолната земај си ц и б6 барем.
Добро утро. Ај и овде да прашам, при пукање на водењак дали тече постојано (без разлика дали многу или капка по капка) или може да се навлажниш еднаш и да престане?