Zdravo mesinja,jas deneska sum nekako razocarsna 17 ned sum a imam+5 kgvaka ne se osekam tesko ama vagata pokazuva drugo ,a do kraj neznam sto ke pravam,doktorot rece poveke od 15 kg da ne se popravam,ima li nekoja slicna kako jas???
Срцка не се притресувај, важно е тебе да ти е удобно. Се ќе симнеш со пораѓај. Крај краева не е крај свет, јас пример не се замарам колку и да покачам...
Abe skapo zavisi kolku ima koris od toa kolku godini gi cuvaat jas fcera citav na temata so e za maticni kletki vidov ima negde na 10 god negde na 20 kolku so razbrav a za pari okolu 2000 evra e taka?
Pa da okolu 2000 evra e vo poveketo firmi i za 20 god. mesecna rata e 56 evra... Znaci zboruvam sega za ovaa firma jas kaj sto gledav.....
Женички само да ве поздравам Јас си бев на пазар, па жешко тешко е веќе, како добро би ми дошол сега еден сладолед, ама не си купив Сега да оладам и да почнам со правење на ручек, да си го пречекам мм Инаку @only44you и јас сакам да зачувам матични клетки, колку што знам за предностите, мислам дека е добра инвестиција, а мислам дека можеше и на рати да се плаќа...не сум сигурна. Имам мн прашања овај пат за матичната, цел список, незнам дали ќе успеам и за тоа да прашам... @Jagoda123 со среќа да и е на сестра ти, само убавини да ја пратат Убаво да си поминете @DigY друшке, како си?
@Jagoda123 плачка сум станала, те читав и ме потсети колку ја сакам сестра ми - најмногу на свет. 10 години е помала од мене и како дете ми е Иначе мешиња да ви кажам многу сме пораснале. Во понеделникот откако го видовме бебо мм е превозбуден само си го гледа на сликче. А мама е на иста килажа, рано е затоа Докторот ми рече терај си нормален живот, само немој да се дебелиш. Во чест на тоа изедов еден голем тост. Во однос на матичниве клетки, јас не би, а моиве сакаат. Ама ќе го консултирам докторот и ќе споделам мислење.
Леле срцка, колку убаво напишано.... Со среќа да и е на сестра ти , цел живот само среќа и убавини да ја пратат и што поскоро и она да си стане мајка и најмногу да си се радува.... Кога те прочитав сега одма си помислив дека и моиве девојчиња така ќе си се сакаат , иако ќе бидат голема разлика како што напиша @BirMelek , но сепак искрено се надевам дека премногу ќе се сакаат и дека поголемово ептен ќе си ја заштитува дадичката и ќе ја гледа како нејзино детенце
Pa neznam so da kazam nikoj vo moja blizina ne zacuval ne poznavam takov neznam kolku e seto toa sigurno kompanijata kaj si ke zacuvame dali ke postoi posle deset godini i slicno ne sum bas informirana a za parite i na rati mozi znaci e ok ne e mn za nekoja tolku bitna rabota.
Jas da ne se poragav privatno ke zacuvav maticni. Ne daj Boze da zatrebaat. Na nikoj. No nekako vredi da se investira, pogotovo ako e neophodno. Na predporodilnite predavanja ima informacii na ovaa tema, i znam imase ponuda kako kredit si plakas, 1000 den mesecno, a vkupnata suma bese okolu 1.700€. Spored mene vredi. Ponudava e odlicna! Jas za zgradava tolku mesecno plakam sto se veli, ne pa za toa. Pozdrav od nas, 15 dena sme denes. Ve citkame od vreme na vreme, iako znam da se izgubam vo nekoi muabeti
Ke spies vaka ko mene po 3-4 saati. Koga ke vrzes 6 saati son ke slavis cel den Mene pocna trema da me faka za utre. Ufff nekako polna mi e glavata so prasanja, ne mozam da se olabavam. Se prasuvam samo dali ke uspeam so ovaa bremenost, imam li dovolno sila... Ne navleguvam podlaboko so raskazuvanje, ke vi kazam edna smeska od vcera. So maloto na rodenden kaj eden drugar na mm, i si sedna covekot so site gosti . Na site cipsot od raka im go zemase, pa moraa da mu dadat posebno tanjirce Site gi zabavljase so negovoto muziciranje- cukase po masa so kutijata od mojata cetka za zabi toa mu e omilena igracka i segde si ja nosime Koga mu se prispa mi vika - mama nana. Mu vikam na koj mu se nana be, i pocna da gi pokazuva lugevo eden po eden i da im vika cao kao odete si da si legnam, ko kaj nego da dosle na gosti
Како ме изнасмеа алал да ти е. Нема поубав благослов, одма се ставив у филм како да е мое... Срце убаво, а како се вика син ти?