mislam deka naednas a ispagja okolu 1700. a najubavo bi ti bilo vaka. za nekoja sreda kje go ima istoto predavanje za carski ili obicen porod i tamu na kraj od klinikata kazuvaat opisivaat i delat vauceri. taman i se ke si cues i prasas.
Од која до која недела се прави тестот за скриен шеќер? Јас закажав и ќе ми дојде да го правам во 27 недела. Ок е тоа?
Petar se vika gluvceto moe. Moze ne imas i videno po ulici niz Kozle, so sekoja kola brmcime po ulica, samo frlame igracki naokolu i peeme pesna so tekst mama mama mama Uste malku i ke vidis kolku e najubavo da si mama
Ah nisto...jbg.... ne mozam da si go priustam MOMENATALNO toa zadovolstvo....Mnogu mi e naednas da gi dadam tolku pari.... Ne se bre ni mnogu pari toa, samo sto nie sme vo momentov epten "siromasni" za taa suma.... Sepak mnogu ti blagodaram mila
Значи да не ти го фалам, ама Петар ми е едно од фејв имиња, ради дедо ми кој го обожавав и плус брат Петар имам. Ако видам трудница со мало маженце ќе викнам . АКо си ти, ќе идеме на сладолед
Oнли да бидиш сигурна дека поголемата сестра просто ќе ја обожава помалата. Тоа не е само сестринска љубов, тоа е нешто посебно, буквално се доживува како дете да ти е, секаде ја влечкав, ги знае сите мои другарки, а сега веќе и таа другарува со нив оти е веќе голема. Само ќе има еден тежок период кога големата ќе ти биде тинејџер, па ќе ја брка малата Но, ќе помине, па после не ќе смееш ни ти што си мајка да и се развикаш на малата
Да знаеш дека ме расплака со постов, ептен сум плачка направена сега во бременоста..... Инаку баш сега големата ми е тинејџерка има 11 и пол години и ми дофрла дека не сакала сестра и да сме ја облекувале во старите нејзини алишта, туку се да сме и купеле ново, да била дотерана како принцеза А инаку многу не ја спомнува сега за сега , зафатена е сега во своја шема со симпатии па ќе видиме како ќе биде кога ќе се роди малово
Ќе имаш среќни деца. Поголемата е тука да се грижи за малата, а малата да ја расположи големата со детски глупости во секое време. Ти ќе си бидиш растеретена од многу работи, гледам по мајка ми. Инаку сега мојава е на матурска екскурзија, а јас се шекнувам од грижи Ете постара сестра што значи
mesina kako ste ? aj da ve prasam vo sk ima krevetcina za bebinava i od kolku se dviza isto taka i za kolicki so transporter ?
@BirMelek @only44you ме разнежнивте, се сетив колку јас како 5,5 години помала ја "малтретирав" сестра ми, се влечкав сегде по неа, некогаш ја издавав, а она и ден денес кога сум мајка се грижи за мене како трето дете да сум и. И ми фали што не ми е малце поблиску, многу си ја сакам и нејзините деца не ги двојам од моево, како што и она го гледа син ми ко да го родила. Поради тоа сакав да имам ќерки ама и вака сум среќна со едно маже на стомак друго во стомак, годинка разлика меѓу нив, се надевам дека ќе растат заедно и ќе се сакаат и чуваат.