Site hromozomski anomalii kaj plodot se utvrduvaat so ovoj test http://www.genoma.com/index.php ete tuka se ti pisuva
Jas si isprziv so jajca. Nego me interesira dali se dozvoleni vo bremenost,iako kupeni od market neli sepak pecurka e
ooo не ги знам по име срц, ако има дата и декларација немаш гајле. уживај. не се тие видови кои не се распознаваат.
nema gajle jas sum udavena od svezi pecurki jadenje pa nisto ne mi e a i nikoj ne mi spomnal deka ne smeam ili deka neso stetno e za bebpceto .... a kazete mi so kiselinite kako ste??
Лелее, јас друга мака си имам. Деновиве нели ептен спиев о уште толку ми се спиеше. Сега па обратно, сабајле ептен рано станав и ич не сум изморена, ич не ми се спие, полна сум со енергија. Нормално е?
a pies nesto? sto ne probav oriz goltav pa semka od maslinka pa ladno mleko NISTO AMA NISTO ne mi pomogna
Nitu mene nisto ne mi pomaga.... sakam da zemam Rupurut, ama otruena sum apcista , najmnogu mrazam da gi pijam... Pa ne znam do koga ke izdrzam vaka.... Ako sepak ne se izdrzuva ke moram da kupam Rupurut.... toa se tableti za lizenje gi piev vo prvata bremenost i dosta mi pomagaa..
@butterfly* ne midala cd maticnata, ama jas kaj nea nemam praveno skrining, go pravam na GAK ama I od tamu ne mi dale cd. Sega ke odam na vtor pa ke vidime kako ke bide. Nekako pocnaa I mene kiselini da mi se javuvaat.... ali zatoa bebost mrda li mrda postojano e vo akcija, so dusa go cekam petok za da si go vidam. Pozdrav zenicki nekako sum knap so vreme I nemozam bas da vi pisuvam ama kolku tolku ve citam.
Kaj ste be trudni Jas eve se boram so sinko po doma. Isprativme gostite, najadeni sme (site cetvorica ) i sega e vreme za palavstini Inace utre odime na priska, ke gi vidam beblacite, veke nikako vremevo ne pominuva