Другарки мили денес сабајле го правев она со содата и ич не запени (значи девојче? ) Тоа со зелката ќе морам викендашки. Леееле ако е вистина јас ќе бидам пресреќна! П.с. што и да биде, да ми е здраво и живо ми е најважно ))
Nemozev cela vecer da spijam stomak me bolese samo na grb mozev nozeve me bola kako oteceni..of :/ puknav nenaspanaa ( a sum 11 nedrla t.e utre vleguvam vo 11
Па јас сум 9та недела и го правев, мислам нема врска. Во една чашка ставаш сода, во другата урина (јас со утринската правев, мислам така треба) и со урината поливаш врз содата. Ако врие е машко, ако не врие девојче. (Ќе видиме дали мене ми се погоди здравје)
Е не прашав колку и дали има мерка, турив помалку од прст. Мислам @eleni27 ќе може да објасни поубаво )))
dobro utro drushki. jas bev do remedika mi mereja cervix i 3.5 cm e i doktorot vika se e super. go prashuvav za vozenje zasho saksme so mm da odime na planina reche nema frka samo da me zirne pred da pojdam i posle muabetot se svede na kade shto kako kje odime. @only44you da ne ne mislish src me bocnaa pak depo i mi go zgolemi dabrostonot. kje da e od maliot shto raste ama za svaki sluchaj naprajvme i urinokultura i se e ok nema bakterii. tuku doruchkuevte li vie??
Првa утринскa и вo неa лaжиче сoдa, aмa врскa си немa тестoт Истo прaвaт вaкa и кo тест зa бременoст aкo пени бременa си, aкo не пени, не си Зaтoa велaм пoтпoлнo нетoчнo, чистa зaбaвa сaмo.
Dobro utro dobar den I od mene. Denes se nadevam posleden den od boleduvanje, utre se vrakham na rabota. Se nadevam ke bideme dobri. Stanuvam Da si pomine redot so dorucekot da ne mislam kifli, banice, sirenje, zelen ajvar, kiselo mleko. Posle toa sok od portokal I limon, nekolku zrna brusnica I za rucek sarma, do vecera ne sum stignala seuste.
Мојот денешен поручек, 1 краставица, 1 банана, неколку соленки и ореви, 1 чаша чај од брусница и ако се смета една краосана во 6 часот сабјале, станав мн ми се јадеше... Имајте убав ден мешиња
@LadyC не лажи чупе 10-та недела си нели сме исто? Кога ќе правиш скрининг? Јас планирам почеток на јуни, со приска заедно. А брисеви? Тие се правеле околку 12-та недела. Ич не ги сакам. Друго немам што да се пофалам, непрекидно ми се лоши, гадно ми е и тоа е тоа. Но, испланирав хот дог за пауза и покрај се
Јас влагам во 10та во понеделник (јас сум секој понеделник, рано ми е) Брисеви ми правеа во 8ма недела, се е во ред фала богу и уринокултура и крв. А за скрининг ми рекоа да им се јавам во 12та недела за 13та да ми закажеле. Ќути за гадење не зборувај, само бутам и од се ми се лоши. И јас атер мешко јадев еден чизбургер од 7мица. Ама мора да прекинам, многу нездраво се хранам...
И тоа што викаш. Имам другарка се викаше „бебето сака, бебето сака“. Бебето се роди 2 и 600 а она уште како каца се тркалаше Не знам зашто и јас така се замислувам...
Подобро е вака да си се тешиме, зашто јас јадам свашта, чипсови, сончоглед, сладоледи, сувомеснато, сендвичи понекад, дури и газирано пијам што не требаше, особено прилепска газоза Јас и немам време кога ќе дојдам дома да селектирам зеленчук и да варам здрави чорби, а сигурно нема ни да ги јадам па џабе трудот Се додека дечкиве у стомак прават салта и се весели, значи не им смета.
lele ja vcera preterav so blago so do prethodno ne mi se jadese i odma otekov veke nema da mi tekne ubo sladoled si jadev