jas ne im se zamaram src. na boleduvanje odam da se oporavam a ne da visam na tel. toa zavisi i od kakov odnos imas so kolegite. mojot e striktno strog povrzan samo so rab. mi vrtea i na mene dva pati na pocetokot kolku da prasat kako sum a jas se nemam uopste javeno. i treba da pominam da zemam neso od tamu i ke odam za vikend koga nema nikoj da ima. ednostavno nemam namera da se zamaram i slusam muabeti za rab. a koga ke se vratam se ke si enpo staro. ako neso se smenile toa e samo niven problem.
I jas sum 34+5 i mene mi se spusti stomakot naednas a na eho doktorot mi rece deka bebceto i so glavata e iskoseno i namesteno da izleze. Ama mi rece deka uste treba stomakot da se spusta.
Еве една набрзинка, воедно и прва фотка од оваа бременост. Ќерка ми ќе ми се лути, за син ми бев повозбудена и се сликав секој месец без исклучок.
Mene vo 11ta mi rekoa maze, i mi pogodija. Posle 2 nedeli bev kaj drug doktor i toj mi potvrdi Prvo sakav zensko, i mi bese onaka cuvstvoto, otposle koga pocnav da "komuniciram" so meshko mnogu si go zasakav mazeto vo mene, i sega eve go do mene ne mozam da go iznagledam. Prvo pa musko de. Narednoto devojce, za da mi ja cuva neli
Prvo kako slabi menstrualni, pa posle pojaki. Stomakot se stvrdnuva, krstot isto naboluva. @Twins02 gledaj uste vo bremenost mackaj gi so lanolin. Jas na Lea mama go koristev i seuste go koristam. Od zegin nekoj si 200 den e, i trae dolgo. I ke ti treba otposle, koga ke se porodis, oti znaat mnogu da bolat.
Девoјки некoе искуствo сo фoстерoн инекциите зa зреење дaли некoјa има ставанo.или знaе пoвеке инфoрмaции oкoлу oвa?
Јас во првата бременост до четврти месец немав стомак. Дури потоа почна да расте. Сега најубаво ќе опишам ако кажам дека од сам почеток нараснав ко погача. Големо пупе, но и многу отекувам. Чевлите ми се тесни, а и бурмата морав да ја извадам. Ништо од тоа не ми се случуваше во првата бременост.
site go velat toa za vtora bremenost. i jas od sama 6 ta nedela imav stomache ama mene mi e prva, ako ne go rachuname spontaniot. inache na slikata ko da se prepoznav, i jas sum tolkava vo stomakot. den pred 18 ta ko pechurka mi nikna iako i prethodno go imashe sea e povekje teshko nekako mi padna.
Добро утро женички јас и денес ранобудна од 5 и чекам да дојде часот да одам на цтг.Абе ај кажете ми вам како ви се ближи терминот дали ве удараат хормони до тој степен да помислете што ако бракот не успее.јас стварно не знам што ми е овие два дена што тоа ми влегло во глава а не дека има некоја причина нити сме се дкарале нит ништо ме гледаат како принцеза.Онака од чиста мира
Добро утро мамиии.Конечно петок и конечно ќе одморам. Башка ми бараат веќе девојче да ме замени и мИ е големо олеснување. Ви посакувам убав ден мамичкии <3
Uf kakov den bese vcera Od sabajle po lekari. Dva pati krv mi vadea. Posle jadev sladoled. Pa na rabota. Pa doma so maliot, presoblakanje i rucek. Posle so mm bevme vo stanot da vidime do kaj e rabotava. Do nigde Mene mi se slosi od mirizbata tamu, pa brzo brzo nazad. Vcera maliot me uspal. Se budam vo dva nokta go gledam spie do mene Sabajlevo standard, eve sum na rabota so polna kesa ovosje - kajsii i praski Se nadevam denes ke bideme pocasteni so malku . Popladne treba po rezultati da odam na transfuziologija. Pak turbo den. Ama petok e vikend
Жени дали и вие многу често одите да мочкате? Јас во текот на ноќта станувам по 4-5 пати, не се издржува више. Таман сум заспала морам да станам. Иначе мене ми рекоа терминот ми е ако биде се во ред, 3ти јануари 2017.