И ти беше со близначиња, така? Јас по цело време само во вц одам, а ноќе веќе не можам ни раат да спијам од станување. Таман сум заспала и ... И да, се ќе биде во ред . Ти гледај да ги родиш на Нова година , не за друго, за два телевизори
Јас не сум била во 8-ми септември на трансфузиологија, ама сум била на други прегледи таму и сум задоволна. А на клиника е хорор, само што јас таму почнав во претходната бременост и сега морам да продолжам кај истиот доктор Како прво сестрите што земаат крв се крајно нељубезни, ракава ме боли не можам да ја свиткам. Надвор од баби и дедовци не можеш да дојдеш до шалтерот, никој не ферма трудници (од бабите зборам), треба да се дереш за на шалтер да те чујат дека си трудна па да те примат побрзо. Ма подобро да не раскажувам.
Jas da vi kazam odvaj cekam da dojde ponedelnik za da odam na kontrola da go vidam bebusot,go nemam videno poveke od mesec,sega kako da mi e prv pat ,mnogu se plasam da ne ne e nesto vo red,da ne slucilo nesto za ovoj period?Vi se vrtat li vas vakvi misli??
И јaс тaкa бев кoгa oдев нa 4,5,6 недели.нa преглед и реaлнo психички е мнoгу тешкo зaтoa сегa бaрaм нa 15 ден дa oдaм ништо пoвеке и пoдoбрo ми е
@jacqueline.s хитно ми требаш и ако можеш пиши ми во пп, зошто ми вели дека не можам тебе да ти праќам пп......
zenichki , ubav den na site. Sakam da ve prasham ama po iskusnite dali nekoja od vas zabremenila vednash posle ciklusot i kolkavi se shansite. pozdrav i ubav den na site
Иста сум, Јас од 7-ма недела кога слушнавме срценце не сум била, а тек сум 12+1, наредната недела треба да одам за прв скрининг и не знам како ќе успеам да издржам дотогаш. Се ми се прават филмови што ако не е во ред, ако се случило нешто, ама ваљда да се случило (скраја да е), ќе осетев нешто. Почнав да ги шкртам деновите во календарче како минуваат за до прегледот. Ќе пукнам
Ми се спие друшки мои, се осеќам како трактор да ме прегазил. Инаку за ручек тетка ми леќа ми правела со многу лук, јас се давам во леќа, се надевам нема лукот да ми смета, порано бар не ми сметал...