Jas moral da se pofalam deka sum vo blazena sostojba,barem do Sega (za Edna nedela vleguvam go 7mi) Edinstveno poslednite nekolku dena unazad grcevi jaki imam go nodze,race.. A popravena sum 2 kila e da I kandida me povtoruva ama samo iscedok bez drugi simptomi
Aj da se pofalam I jas, vlegov vo 6 I gledam mleko ne mi prija, ni cokoladno nitu obicno jiselini imam od nego....
Петoкoт не мoжев хулaхoпките дa си ги сoблечaм зa ехo, дoктoрoт ми пoмoгнa бруки, пoсле не мoжев oд креветoт дa стaнaм пa рaкa ми пoдaде
Во петокот се пицнав, на штикла 12ка, шминка, фризура, абе лепотица и со мм сами на вечера, после година речиси. И се беше супер, арно ама кога дојдов дома и ги соблеков штиклите, кога почнаа грчеви во стапалото, врискав од болки и ми текна дека сепак сум трудна и подобро е да не оптеретувам. Ама барем 3-4 часа си бев многу убава
Me iznasmea , hahahahah, od tie ubavi blazeni cari na bremenosta. Znaes kako mi kazuva mm deka imam pozadina kako onaa od Tom i Dzeri hahahaahah ne mozel da pominuva hahahaha. Jas za sreka seuste nemam otoci, a se nadevam i deka do kraj taka ke ostani i nemam problem so gasovi, ama maka so stanuvanje i spienje, nervoza vo noze mi se regular sekoj den i vecer.
Јас да ви кажам како се туширав денес ке ми се смеете. Импровизирав спа си запалов миризлижви свеќи во купатило, си ставив еден пластичен стол под тушот и така седејќи си се туширав. Па пилинг си правев на тело едно половина саат под туш абе царЦки убавини. Се чекам да ме фати тој домаќинскиот инстинктот за чистење , гнездење или како се вика ама абер нема ха ха. Инаку горе доле имам купено се за бебуш уште козметика и некои ситни работи и за мене ќе ми фали уште еден пар пижами . И така, од тегоби денес желудникот ме скина после пола пица
Јас имам користено рупурут и ми помагаа, но по некое време пак се враќаа киселините.... Ма важно помагат.... Гасталот ти се исти како рупурут, слободно пиј ги...