Jas go koristam recisi tri meseci I da ne se podrecam nemam nitu edna strija za sega. Se nadevam taka ke ostane do kraj. Koga ja prasav maticnata sto da korisram mi go preporaca ovoj, I so drugarki sto sum razgovarala I oni go prepoeacuvaat I zadovolni se.
Koga kako. Nekogas dva pati vo den, nekogas ednas nekogas ni ednas. Najceato navecer, ama eve denes konkretno se banjav okolu 5 pa togas se namackav a sega pred spienje ne.
Обично кога се туширам, т.е. секоја вечер пред легнување. И ако почне да ме чеша кожа и тогаш, сабајлето неам којзнае колку време за мачкање
Od DM 1790 den. Vnatre ima plus proizvodi na Baby love. Preubav kvalitet i prezadovolna sum. Razlicni boi i shari imaat nasekade vo DM. Segde setav pred da ja najdam. Ne znam kaj ne bev. Kineski materijal sekade bea, a nad 2200 den. Vo city mall preskapi bea. Ne vredat! Pojdi nema da zgresis. Dobra nok mesinja i od nas
Mesinja voopsto nemozev da spijam a prva sum,nez kako ke izdrzam ,imajte ubav den i pospiete i za mene
Добро утро мајки убави. Мене денот во шетање ми помина вчера и се преморив. Не знам како е можно да се задишувам премногу кога мешето едвај ми се гледа. Значи тек сум трети, што ќе правам во 9ти кога уште сега збревтам. Друго креми за стрии од кога почнуваат да се користат? И уште едно прашање дали смеам омега 3 да пијам? П.с. имајте убав врнежлив ден.
Кога ке почне мешетп да расне јас почнав со креми, ама можеш уште сега. Да, може омега, сите витамини за трудници се со омега, купи си некои, битна е омегата додека трае органогенезата.
@LadyC јас ги земам центравит пренатал тие се всушност две различни апчиња во едно пакување, едното на поручек едното навечер. Тоа навечер е омега такво маслено апче, а другото се витамини. Друго да ве прашам девојки 10+1 сум. Тоа е 11-та недела така? И трето да се пожалам, нешто што горе долу сите го доживувате - ми се лоши ми се плаче, не ми се доаѓа на работа и тоа е за утрово
Тоа е надвор од фолатот нели? И да, иначе права си била јас сум денес 10+0 така да сме заедно , само мене многу ме бунат неделите и укапирав дека и јас утре всушност влагам во 11та недела. Да, 11та си ))
Леле леле се ближи крајот на прво тримесечје, Господ да ги чува сите трудници и да ги радува целосно до крај со по 1,2,3 дечиња! Јас сум многу среќна <3
Dobro utro i od mene , vremevo e katastrofajas su od 8 do 5 na rabota neznam kako ke izdrzam ic ne mi se sedi.Inace utre sum na kontrola posle mesec i poveke ,drzete sreka da bide se kako sto treba
Мамички. Ве молам за помош. Некој лек, совет, било што за капс (запек)?! Трае веќе 7 дена и имам чувство дека ќе експлодирам. Секое сабајле пијам чаша млака вода со лимон. Не помага. Јадам преку цел ден суви сливи. Не помага. Кефир и ленено семе. Пак ништо. Цела недела не е малку време. Не знам веќе што да направам. Ве молам искуство некое? Однапред Благодарам