Ecapereca mila stom si ostanala,ke ostanes pak,a kandidata e eden gad neviden,ja mrazam Moras prvo so nea da sredis,da se proveri I soprugot da ne ja ima I frlajte se na rabota Ne se razocaruvaj,jas so prvoto za 2 meseci ostanav,ama ne bese bas planirano,onaka opusteni,a so vtotovo edna godina popizdev od nervoza,pa pravev 2 meseci pauza psuhicki da se opustam I koga probavme pak veke naredniot mesec znaev I bez test deka sum,samo pocekav nekoe vreme da pokaze ehoto Ti posakuvam vo najskoro da dobies bebe Sabatini milo mi e sto ste podobro Epa ajde I jas da se pofalam deka posle 48 h sredena e fiokata so alista za bebeto Kako po obicaj sum zaboravila uste edno malo bese so omilenite 5 ama racno ke gi sredam-zavrsena rabota Sakav da ve prasam kumot ke se zeni,dali mozeme starosvatovi da mu bideme?
Da da ja sum podobro mi se vraka verbata deka ke se srede pa i da ne se srede ke si imam malo bebence doma cuca mala....inaku seuste sum na 4.5ml infuzija i cekam da mi dojde vizita za da vidime dali ke se namali....momentalno sum priklucena na Ctg i taka...da vidime sto ke pokaze dali ima nekoja skriena kontrakcija....no bebceto tolki da ne go saka toa aparatce strasna rabota sama si ja butka si se vrtka nikako da si posedi mirnicka....eve za nea se zaboruva i odma se kreve pulsot haha dusicki kolku osekaat......ve pozz mnogu prijatelki moi....
Gladiolce jas za nosot ( zatoa) smrkam rakija razredena so voda ima dobar efekt,pijam litro lumonada I goren seker I podibro se osekam denes
Фала СимонаТино за убавите зборови и желби, и тебе да ти дава Господ се што ќе посакаш, и на пораѓај да си поминеш лесно како пердувче Најверојатно и на мм ја пренесов тогаш кандидата, да, кога бев на лекар ми даде канестен и за него да се мачка и одма ни помина, а и се измивавме и двајцата со камилица и сода. Јас плус се миев доле со еден лосион што е за мачкање, ама можел да се користи и за миење, ептен брзо имаше добар резултат.
Pepitce mi ja nema denes da ne e na mladenci nekade? A I forko,ama forko moze I da slavi... Srekni mladenci na site,zdravi,zivi,Bog da daruva bebinja ,vecni da bidete so ljubovta
Тука сум дома цел ден а онака си имав гости ништо посебно , Форко сигурно слави мислам скоро правеше свадба се срека на неа и на сите што си славеа
Lele I jas utre ama po gosti,na dve mesta na povojnica ( kaj bratucedki na mm) dur ne sum se porodila posle tie treba da dojdat ... Od sedenjevo mi e maka...Ama aj da napravime cest,tie bea kaj nas posle 2 meseci,a nie posle 5
Ние пак утре сме на младенци во кафана, колку не ми се идееее ич, не за друго колку што ми е дека нема што да облечам што ке ми е по кејф све ми е тесничко некако и не се чувствувам убаво, па и на штикли така потеченка
Ana mozes ti...pomalecka si... Mene sega pari da mi dadat za vo kafana ne idam Saansi nema... I jas dosta otekov nedelava,kako na slon mi e tvrda kozata I zategnata...a facata? Majkemi nemozam da we prepoznaam
од таа причина јас цела бременост дома си ја преседов , мислам за по гости не ми стои ништо, бла бла искуство од минатата бременост дома не се завртев ама ми здосади од муабетот колку си поправена машала зборувам за тогаш ,и сега никој очи не ми видел не им оставам место за коментари а и послабичка сум малку за разлика од тогаш ,после со бебушки пицнати ке шетаме
Ima sekakvi kombinacii:moze da ti pukne vodenjakot,a da nemas bolki,moze i obratno,a edna moja sosetka ni ednoto,ni drugoto.Otisla zenata na kontrola,koga ja pregledal doktorot,taa otvorena,samo sto ne rodila.Ni bolki imala,ni puknat vodenjak.
Dobro utro devojcinjaaaa eve me mene rano budna nemlzam da nanam sto mi trebase da si lrgnam vo 9 pa spiev do 11 pa posle stanav pauza malku hahah i do 4 i sega neznam so da pravam......vcera nisto od namaluvanjeto na infuzijata no za sreka ne pokaza kontrakcii pa se nadevam deka cuckata ja prifatila idejata da si ostane uste malku kaj mamicka vo meseto ....belkim deneska ke namalat infuzijata i do veligden (katolickiot) ke sum si doma....si davam vreme sama na sebe uste nedela dena hhaah....sve si znam bre ..... Se ispraviv ko dasma od krevetot i infuzijata strasno me poti si mislam nedaj boze da ne sum se podmocala hahhaha.... Od ponedelnik 30ta nedela i taman uste taa nedela i 8mi da go izdrzime vo meseto posle e lesno.... I takaaaa..... A da ke pisuvav i jas za sreduvanjeto...ovoj pat ne nemav vreme tuku moslejki deka se lazni kontrakvii ne ni pomisliv da se sredam a i samo sto bev podniknala ama eve seva veke 4ti den tuka osekam locnuvam da se zasumuvam haha i sekogas koga ke dojde vizita se molam vo sebe ili da ne me gleda od dole u moja lepsa polovina hahah ili da dojde so pomalku stazanti .....da mozam da stanuvam sama ke si se sredam si imam sve tuka mi donese mm ama nesmeam....alo se nadevam deka ke stanm u brzo vreme pa ke ja sredam dotkata.......do dusa toa bi trebalo da mie najmalata griza ama sram mie....pusti sram ko samo mojata da e i oni ke ja zamaptat...aaaa da taa ne bese izbricana hahahhaah
Sabatini normalno deka nema nasite da gi zapamtat ( prknati) kojznae kakvi im idat,toa im e sekojdnevie Milo mi e sto si podobro I sto spodeluvas so nas.Ke ej pocedi cuckata vo na mama meseto tamu se najsigurni Koritsaki I kaj mene padna idejata da me sredi libeto I jas go dobiv istiot odgovor
Srcki moi imam ubavi vesti sega mi pomina vizitata i mi rece doktorkata deneska da stanuvam za do wc i po drugi potrebi i ako se e vo red od utre mi ja namaluvat infuzijata jeeeeee konecno ke mozam ko covek da si se izmockam na raat.... A ti Minee mislam deka tie najdobro da otides do nekoj doktor i da prasas jas ne bi mozela taka....izdrzuvam mnogu bolka pa pred da dojdam vo bolnica mislev deka se lazni kontrakcii tie brexton ili kako gi vikaat pa na krajot ispadna deka ne bilo taka....jas si custvuvav deka nesto ne e vo red kako od vnatre da me terase da dojdeme do bolnicata...sepak sekoj za sebe individualno.... Na mene mm se nafati da me sredi haha ama ete dojdovme vo bolnicata i sega se pravi kako da ne sum ni prasala hahaa mi vika ajde beee ako treba nesto ima sestri za toa tuka hahha....maska filozofija ama ajde ke se izdrzi ke bide se....ke si odam doma i ke si se podruzam nekoi si saat dva so bikceto hhahaha....
ете сабатни ти рековме дека се ке биде во ред Сега одмарај си лежи си и ставање само до вц не се опуштај повеке да ненаправиш проблем па од утре понатака помалку помалку ке се раздвижуваш по дома али немој нагло да се впуштиш во шетање