Здраво на сите, дали некоја од вас е запознаена дали следува нешто за трудниците што не се вработени. Или има породилно само за вработените?! Исто така дали некоја знае што документи и како идат тие ствари со пријавување на новороденче? Да знам одприлика што како да спремам од документи. Поздрав
Ја навистина не знам што беше тоа, но имав болки цела ноќ, не можев да се свртам во кревет од болка...но еве сабајлинава сум подобра...лежам , одмарам, не смеам да мрдам оти мм ќе ме кара, он многу се исплаши исто..... Многу ти благодарам душичке што ме мислиш.... И како што рече @danichap , ако ја поминам 34-та недела, ја ова бебе ќе го надносам овој пат Срцки мои сте вие сите тука, вие сте ми прави и вистински друшки , затоа сите ве почитувам и ве сакам.... Имајте убав ден
Ти благодарам ти не грижи се за нас нам ни се ближи крајот туку ти се чувај и одмарај колку можеш повеќе до пред три дена и јас бев во нонстоп во кревет и со утрогестан сега веќе што и да се случи не е страшно имаме 36 полни а и ти ќе успееш не грижи се
@only44you bas sega ke prasav kako si?Udri poveke na lezenje i voda pienje.Malata si znae uste kolku vo stomak da bide,nie do ovde doguravme je bide leka poleka . @mimidjon nov avatar...me raznezni
Дaa зoштo тoј ми беше уште oд пoчетoк кoгa мислев декa се женски сегa oвие мислам декa се мaшки,пoреткo имa сликички зa две мaшки тaкa убавки,убaв сoнчев ден мешкoвци
Женички,како знаете на пример дека носите женско бебенце,дали сте забележале дека повеќе јадете благо,солено или кисело или тоа нема никаква врска,пред да ви каже докторот каков е полот?
@Santaa. @Mamii123. Od bt mi e kupeno gi znaete buticite da vi.objasnam od kade niz cel grad samo tamo slucajno najdov ustvari prodavackata mi go ponudi i mi izgleda prakticno prvo za vo transporter pa posle se vadi sungerceto so e za pod gazeto koga ke pocni da sedi vo sediste se koristi
@MADO podobro sum denes srcka....ama vcera epten se isplasiv...Ti blagodaram sto me mislis...eve me sega vo krevet lezam, i sekako mora da izdrzime...Bar si velam 35-ta nedela da ja prefrlam... Ajde so lesno na site
Јас сум феномен ако ги земеме во предвид сите народни тестови за тоа кој пол е бебето?! Со син ми се давев во благо (нели велат ако јадеш благо, носиш девојче) сега благо реееетко да ми посака душата, носам девојче. Син ми го носев високо (демек високо се носат девојчињата) оваа бременост носењето ми е различно, мешете ми е доле. Тестот со содата два пати ми покажа дека е девојче (не вриеше) првиот пат излезе дека е погрешен, сега точно. Само календарите на интернет што ги најдов ми покажаа точно и за син ми и сега за девојкава. Ова се само бабини деветини, да си ја направиме бременоста забавна.
Не ја гледам поентата на постирање слики од храна тука, има посебна тема за тоа, вчера јагоди, денес цреши, не сите имаме по дома од тоа. @anastasija mitic
Jas se shetnav do sara fasion i si zemav prsluchinja i kiloti za bremeni. zemav i maichki 100% viskoza zashto pamukot me poti i taka. sega odmaranje malce )
sama se bockase, posle punkcija odma na rabota I Sega SI se uplasila . Silna SI ti..lezi I odmaraj..ke isteras do juli..