Начека меки прслучиња? Што цена се? За килоти рано ми е, уште ме собираат моиве. Мене ми требаат па сакав да прашам баш дали има во Сара Ф. да одам да си земам, многу ме стегаат овие моиве сите се со жица.
ЈАс пред некоја недела исто од сара фешн си купив прслучиња без жица без корпи, топ се. Најубавото нешто што го имам купено за 230 денари
Девојки-мамички. Денес попладне сум на прва приска во Државна болница. (т.е не знам дали има втора ) Цела ноќ не спиев од мисли што ќе ми кажат. И дали ќе ми кажат пол на бебе или уште е рано... Како што прочитав ехото не е вагинално, така? Да се осигурам јас уште еднаш Имајте убав и спокоен ден со мешковци
Добро, јас или се здебелив онака пред бременост од јадење, или сега почна стомакот да ми подрастува во 12 недела има шанси? Сите панталони ме стегаат, не ми е лесно....Кога почнавте да купувате труднички панталончиња?
Bev na prvo eho vo 6+2 dena i imase srceva akcija i naredno eho mi zakazaa za 5 nedeli ama nekako mnogu mi se cini daleku
Толку е . Мене во 8 полна ми слушнаа срценце и ми рекоа за 5 недели (во 12та да се јавам за 13та за скрининзи и приска да ми закажеле) да одам на контрола пак. Далеку е, и јас сум нетрпелива...
ne e daleku. porano. nema ni shto da se gleda.. taman si e. site taka. odime osven ako nemame nekoja. potreba. @LadyC blaze si ti
jas ushte u 8 ma imav stomache.. sega sum baegi golemka. individualno e. nema sporedba. slobodno nosi si shto ti e komotno.
Ако ти кажам дека имам меше мало+грчеви и дека носам само едни тренерки за на работа кои се расчепени за да не ме стискаат ќе ми веруваш? Плус планирам цело лето во фустани да го поминам, не знам дали ќе купувам труднички воопшто. Тоа е сепак ствар вкуса. А ти ако се осеќаш поудобро, купи си уште сега.
lele edvaj chekam da e vreme za fustan iako sonceto mn mi smeta veruj polesno e fustan. jas zemav trudnichki pantaloni ama samo na. lekar gi nosam
Oд секогаш сум мечтаела по предница, а имав само задница. Сега едвај чекам да пораснат па да им се радувам онака „прслуклес“. @DigY ај се смениме, јас сакам 100ка
oo ja i dvete za izvoz. i koa bev baegi slaba pak i dvete gi imav baegi ali sea smetat veruj tezat vrat boli zgrchen trapezius sta da ti pricham