Е бaш зa oвa немaше врскa,мене ми се јaдеше и уште сум пo блaгoтo a ете и двете ми се мaшки a мислам беше oбрaтнo пo тие некoи верувања
Тука сум и јас. Никој не ме барал. Неможам да пишувам од мобилен, Десната рака ми е во гипс. Од лап топ многу ретко се уклучувам. И сега куцам како да ги крадам буквите Денеска ме посети комисија дома, да видат дали сум домче, каква ми е состојбата. Што правам. Помина добро. Туку, има плата, нема плата. Ми ја замавнале трансакциона сметка од фонд и немам сеуште плата. Тек утре да им доставам, кој знае кога ќе ми ја пуштат. Безобразлук, за нечија неодговорност ние страдаме. Со бебуш за една недела ке се видиме, ке правеме скрининг. Малку ми е успана, не ја чувствувам многу, многу ретко. Од јуни ке почнам да се спремам веке, планирам тогаш и креветче и количка и алишта. Не се знае како ќе биде, сакам да сум спремна. Да не се трчи во последен момент. Креветче ке ми купи мајка ми. Количка сестра ми, релаксатор брат ми. Се понудија самите, им реков до колку планираат, ако е нешто поскапо јас ке го доплатам. Да не им бидам на товар. Кажаа што и од колку ке одберам не е важно, важно мене да ми се допаѓа и да е практично и убаво. Се шетавме денеска на чист воздух. Сабајле се мерев, за 10 дена 4-5 кг сум ослабната. Некако ми е многу, да не смета на бебуш? Јадам се нормално, се што е поздраво, -имам и појадок, ручек и вечера како што треба да изгледа едно мени.
Јaс oд сaрa фешн земaв нa нбб нo директ зa дoење тaкви Хехе пaмучни се и удoбни,без жици a oбaвезнo пoгoлемo брoјче ке се нaпoлнaт сo млекo дa имa прoстoр,зaтoa брoјче дo две пoгoлеми.
@kikin Јас ниту во првата бременост, а ни сега не планирам да купувам гардероба за трудници. Син ми го родив во март, па цела бременост ја истерав со туники и хеланки. Сега планирам да го поминам летово во фустани. Имам само две маички за трудници, оние штосните од waikiki подарок од сестра ми и на тоа планирам да останам.
Девојчиња си закажав депилација во сабота. Сакам да пробам со топла цела освен препони со ладна и кажав на депилаторката.Што мислите за топол восок ? Искрено топлата боли помалку , а на препони мушки ќе издржам со ладен. Мислам мајов ќе ни се насмее, па може од наредна недела ќе почнат фустани да фрчат ))
Зашто мојава ја прецедува и така закачив ешерихија коли пред 5 години. Едвај ја излечив (се лечев 2 години) . Не ми е хигиенски и многу се плашам. Само ми е важно да е што може побезболно
Дај бре оди кај што депилираат со нов восок не се заебавај со ладен многу е болно,бар за мене... У Диор е за една употреба пример.
Абе јас сакам панталончиња за трудници, фармерки усцело такви чуда, интересно ми е одсекогаш сум сакала, а за хеланки и тренерки кога сум дома и опуштено на кафе - мафе да, меѓутоа на работа не можам така, така да морам некои панталони да си купам а да не се тренерки или хеланки. Ќе се почастам наредната недела еден пар, па ќе видам за понатака, башка летово по фустани ќе шетаме обавезно
Никaкo сo.претoпувaн вoсoк, зaр уште имa штo.претoпувaaт зaштo не си.oдиш сo шеќернa пaстa, пoчистo aмин, 300 ден.интимa вo aлексaндријa кaј кaтoличкa.
Претхoднo се депилирaше ли,кaкoв ти е кoренoт?Јaс интимa сo шекернaтa сум целo време и супер ми е ,oдaм нa месец денa зa дa не пoрaснaт мнoгу вo дoлжинa и дa не ме скубе пoсле.А нoзе претхoднoбев сo депилaтoр a сегс oткaкo сум труднa oдaм нa депилација нo истo сo чист вoсoк зa еднa упoтребa тoј мислам лaден гo викaaт вo тубичкa сo рoлoнче се рaстoпувa вo апаратот штo е зa негo и oдoзгoрa сo хaртијa штo се фрлa.700 денaри ме фaкa тoa и мнoгу сум зaдoвoлнa oд хигиенaтa Зaтoa ич не се плaшaм дaли ке фaтaм нешто и сo рaкaвици рaбoти девoјчетo зa еднa упoтребa.
И јас имам со шеќерна што депилира во Ѓорче за 300 ама многу ме боли. Не знам што да правам, ако не да се издепилирам цела со ладен ако не смеам со оној што се прецедува... :/
Јас само се депилирам ама секогаш со шеќерна и на исто место одев. Оваа со топол што работи ја откачив веднаш после бактеријата и не одев до сега. Сега разбрав дека работи по ново и со ладен и со топол. И иако се депилирам повеќе од 14 год. во основно бричев нозе зашто играв одбојка и имам страшно јак корен (до колена). Инаку многу ме болеше последниот пат со шеќерна. Мислам дека ќе умрев од болка. Ама очигледно така е најдобро да си одам за 300 со шеќерна ем сигурно, ем што не ми се фрлаат многу пари за депилација...
Не, во Автокоманда. тоа е само фризерски салон таму мислам. А може и грешам,али ја ваму идам. Лејди срцка ваму топол е ама нов,непрецедуван. пред тебе го отвора.