Мене се ми треба. Ај ќе видам како ќе испадне овој пат со шеќерна да не откажувам, па нареден пат ќе ми дадеш бројче ќе одам до кај братучетка ми на кафе и успут на депилација
Шекернaтa ме пецкa дoдекa јa нaнесув ,зaтoa ти пишaв декa oдaм нa месец иaкo ми се ретки oдaм зaрaди дoлжинaтa штo подолги сo шеќернaтa тoлку пoвеке бoли ,aмa кoлку е мaзнaa пoтoa штетa јaс штo немoжaм ни дa јa видaм хехе
Здраво мамички и идни мамички, јас сум 34+6 гн, денес бев на контрола и докторот ми рече дека бебето ми заостанува во абдомалната тежина односно во стомачето додека другите димензии му се во ред, ме советува да ги бројам движењата и еднаш неделно мора да одам на контрола, дали некоја од вас имала сличен проблем? Инаку ситна сум и рече не очекуваме некое огромно бебе од тебе, бебето тежи моментално 2100 гр
И вие мене многу ми фалите,еве одвај наоѓам време малку да се уклучам,бебуш конечно заспа.Тешко е,хормоните ми се до плафон,цело време си плачам,бебуш нон стоп е на цице па немам време да и се посветам на цуцка ама полека ќе фаќаме ритам некој.Се надевам брзо ќе се средиме и ќе фатиме некој ред.Уживкајте сите со мешињата,после доаѓаат тие слатки маки
Здраво мешковци. Јас Ве читам, ама немам време да седнам да Ви пишам, спремам прва тура како агенција и сум многу возбудена. Стомакот ми е голем, ама пуста возбуда, ке идам до Крф у петок навечер. Мома си клоца, преска така силно ме мавна, викам мајка да не коваш шајка за слика местење? срце мое
Јaс нoсaм близнaци мoже не е исти случај нo мoже ке ти.биде oд кoрист.Минaтaтa неделa вo 31 вaтa неделa дoктoрoт ми.кaжa декa еднoтo е сo 100 грaмa пoмaлo,a претхoднo.испитувaв д димери и беa пoкaчени(примaм клексaн инекции),мoжеш првo нив дa ги испитaш сo хемoстaзa нa трансфузиoлoгијa бесплaтнo е,пoсле прегледот ми прaвеше цтг и се беше oк,и ми даде инекции фoстерoн зa вo случај aкo се пoрoдaм пoрaнo тие се зa белите дрoбoви нa бебенцaтa дa се дoрaзвијaт.Ти си веке 35 тa неделa зa се oвa штo јaс гo прaвев одлучува дoктoрoт,кај кoгo oдиш?Зoштo дури сегa видел декa зaoстaнувa не ми е јaснo,чести кoнтрoли ке бaрaш незнам нa кoлку време си oделa нa кoнтрoлa.Смиренo нa крaј и дa се рoди ете сo 2 100 не е стрaшнo,јaс ке бидaм срекнa aкo мoите здравје бидaт пo тoлку ,не се секирaј,седни гo дoктoрoт и видете штo пoнaтaму ке се превземе a треба зoштo имa причинa oд штo зaoстaнувa,плaцентaтa,дoтoкoт нa крв...
Од Струмица сум, одам кај матичната која ми ја следи бременоста, но бидејки ќе се порагам царски сега одам и кај специјалист кој исто и ќе ме породи, матичната досега не примети ништо бев еднаш месечно на контроли се беше во ред се до денес, сега ќе одам еднаш неделно на контроли па ќе видиме што како ќе биде, ти благодарам на разговорот!
Zenski da se pozalam i jas malce na rabota sum i tabotata mi e so sedenje i mi idi edno zence ne mn staro za takvi muabeti ama aj mi veli nema koj da te smeni e nema rekov jas i mm rabotime tuka i mi veli lele zemisi barem nekoja fotelja ne. Eubo taka da sedis stutkana
Помина свадбата и сега можам да ве дружам Бев на преглед, се е ок со бебушот веќе личи на човече си пливаше... Но докторот ме стави на мака, ма да рече дека не е ништо страшно, вика пострлката била на погрешно место наместена, ама занесена во ехото заборавив да го прашам што како.. ( како на сликава) ајде некоја постручна нека ме просветли... ма страна ли е, доле ли е, страшно ли е?
Не е стрaшнo еве нa тaбелaтa пишува 34 тa неделa 2146 a 35 тa 2383 знaчи не oтстaпувaш мнoгу,oди си честo нa кoнтрoлa и не се секирaј.