Само со лесно кај сите, и сите здрави бебчиња во раце да држиме. Нетрпелива сум до прегледот, но ќе почекам, сега секако нема што да се види. Инаку второ е, евентуално близнаци ако се погодат....
Eххх што убаво..и да не се близнаци ја за трето ти закобив , така да си знаеш но дај боже и близнаци да се овој пат.... Како и да е, од срце ти посакувам да си имаш најубава и најлесна бременост
@danichap добредојде и со лесно бременоста Сте се распишале денес доста, гледам за труднучки алишта пишувате, јас хеланки претходно не носев многу ама во двете бремености маста им ја извадив. Имам и неколку пара фармерки/панталони (кои искрено ги носев и кога се породив), неколку труднички маици (кои исто ти носев и без стомачето) и два труднички шорцеви сепак девети месец во јули го терам. Ама ако имате другарки, сестри со трудничка гардероба, слободно можете да позајмите од нив, тоа се носи неколку месеци. За депилација внимавајте, претопуван восок и без бременост несакав, и затоа си почнав со шеќерна, сама ја правам, сама се депилирам, ем ефтино, ем без закажување. Ама веќе со години се депилирам сама и се имам усовршено, па дури и во 9ти месец интима сама депилирав. Неможам да дочекам вторник да дојде да го видам малово мое, гледам мрда, расте, притиска кичма, бешика... Едит: @danichap ако не се лажам големите ни се тука негде врсничиња?
Ej @danichap ептен пријатно ме изненади. Имај лесна бременост и ајде сега еден батко, да ја чува дадичка.
Не можам точно да го напишам иметo na девојката што има мало синче, а сега е бремена со близнаци. елени27 или сл. беше. Еветуално некој друг во слична ситуација да сподели искуство, и освен она стандард пазење да не се крева тешко некои плус искуство?
iznenaduvanje na denot. Ne znaes kolku mi e milo sto ke se druzime.Moze li da ne primime vakov gostin? Ajde eden sladoled za dobredojde za tebe. Sladoledot ni e najskapocen da znaes od start
Добредојде @danichap, многу пријатно изненадување. Јас ги обооожавам овие ClearBlue тестови и мене ме израдуваа после ден/ два каснење.
Rekov jas ke ve priberam site edna po edna od prethodniot pat. Iskustvo? Jas ne go krevam maliot, osven vo ekstremni situacii. Mnogu vitamini, ovosje zelencuk i so lesno @Jagoda123 kaj da se javam glusecov moj duri sega zaspa. Od koga se vrativ od rabota do sega samo se brkame niz soba, ne zastanuva. Fala bogu i telefonot ne mozev da go najdam. Zeni nisto ne mozam da jaadam, na treto zalce mi se gadi i usta ne mozam da otvoram
Честитки @danichap Ајде сега побрзо да го облечеш фустанот да не ти стане вистина тесен ко на сонот Уште во постот во +-40 се посумњав за ова. Најубаво ќе ви биде, таман разлика. Ако ја доиш, препорачуваат да прекинеш ( јас до осма недела доев во третата бременост, а во втората до 5ти месец ) , избегавај кревање, преморување, пази да не те чукни,клоцни по стомак ... стандардна процедура, знаеш веќе Уживај во бременоста, галете меше со дадичката, сликајте се, играјте повеќе со бебиња кукли, зборувај и за ситуацијата како ќе е постарата сестра и максимално користи го времето да ја измазиш како единица, после ќе е покомплицирано.. , честитки прекрасна вест
Добро утро женчиња. Како сте денес? Јас порасположено, денот убав ми се гледа.. Ви посакувам насмевки цел ден !
Ај добро утро и од мене...... Не памтам од когга олку убаво и цврсто не сум спиела како синоќа.... Ви посакувам да си имате најубав сончев ден, исполнет со радост, љубов и насмевки
Dobro utro srcki Vcera me nemase cel den, stavete mi neopravdan Izedov sega edno stapce so vegeta, se nadevam ke ostane vo mene, i eve planiram kafe da pijam Jas neznam koga ke prestanat macninive, pretesko mi e, ne podnesuvam nikakva mirizba odma I uste nesto ke vi se pozalam, mm mnogu me iznervira sinoka,kako i sekoja vecer. Pa majku mu, stanuvam vo 6.30, legnuvam kojznae koga, ostavi me da spijam. Sme nemale vreme za nas, ne sum poseduvala so nego Aj zenski, poposle pak ke naminam, sega moram da rabotam rokot za ddv se blizi.