@danichap одлична вест! Јас ја пратев темава уште со првото кога беше бремена, колку брзо поминува време Со лесно само да е, убава мала разлика ќе имаш со деците
Dobro utro meskovci! Jas na rabota samo sto kasnav edna kroasance blago, epten bev gladna i sega sum super, se otvorija ocive, moze da se raboti Vcera vecerta mnogu grcevi imav vo nozeve, muskulive pozadi ko da mi gi secese nekoj so noz! Moram od denes da pocnam so magnezium. Vi posakuvam ubav den @danichap dobredojde bas mi e milo!
И јас во првата бременост бев така пред скринингот во 21 недела. Мислам дека и ти си во тој период сега. Колку и да мислиш дека си опуштена и бла бла, стресот си го прави своето. Што ќе биде, како ќе биде, дали е се во ред... Од стресот е. Пробај на природен начин да ја запреш дијарејата, али да ти кажам после негде во 7ми месец ќе ја бараш. Барем јас ја барав
Добро утро мамички и убав ден со бебушките во мешињата. Јас вчера на приска се изначекав.. Се е во ред со бебе.... иначе не можеше да се види убаво за полот зошто цело време се криеше но докторката рече и изгледа дека на девојче. Аххх, На мојата среќа и немаше крај Бидејќи одам и на квантна медицина, таму пред две недели ми детектираа машки хромозон и ми рекоа деќа е машко.... Сега сме збунети со мм Па ќе почекаме здравје Боже... Само нека е живо и здраво и Бог да дава секаде кај што нема. Честитки за @danichap со лесно и убаво да ти минат деновите мамичке.
Не сум многу упатена да ти објаснам што точно значи, ( јас одам по препорака на свекрва ми) но знам само дека е по Руска метода на лекување, и доста ми помогнаа па безрезервно им верувам. Седнуваш на столица, ти даваат две желевца да држиш во раце, на подот под нозете стапнуваш на лим, и се тоа е поврзано со компјутер кој ти го скенира цело тело и ти кажува каде имаш проблем/жариште итн..итн... и потоа ти одредуваат терапија, обично со посебен режим на исхрана. За било каков проблем може да се обратиш таму. Само луѓево се скептици и тешко се нафаќаат на ваков вид лекување.
Јaс oдев нa нештo сличнo, пoсле сo тaблетки oд лaктoзa демек преку мислите сo инфoрмaции се лечиш жими....изгубенo време сaмo, не ми зедoa пaри, aмa е дoстa скaпo. Инфoрмoдијaгнoстикa се викaше, не знaм дaли е истoтo.
zdravo mesenca.....jas eve kako i sekoj den problem da se uklucam......kaj mene nemerikovo moj ne me ostava da spiuma po cela nok samo fudbal igra......eve sekoj den ocekuvam da si go vidam duseto moe......ama izgleda uste ne mu se izleguva......idnata nedela vejke mi e terminot.....me ubiva ovaa neizvesnost....edvaj cekam se da pomine.....vie so majskite bebcina zavrsivte ili ne ima uste? pozzzz
Мене ми помогнаа за кандидата и за пореметените хормони, како и за синусите. Како што рече @alisijad лечењето го сваќаат како се е информација која му се дава на организмот. Јас носам и чип и лактоза пиев по 5 гранули секое сабајле. Да чукнам во дрво сега сум ок. И прилично е скапо
od vcera. ama ne me machi toa tolku kolku shto me shtipe dole pak. a pusto nema nikakva infekcija da rechesh od toa e...
Мене зa ништo, oдев и зa бaктерии и зa хoрмoни зa ништo. Тoј.периoд ми беше ептен ригoрoзен, дaлеку oд мoбилни и кoмпјутери, чoкoлaдo, ментoл никaкo. Бaктериите ги средив сo удaрнa дoзa aнтибиoтици, хoрмoните сo лекoви. Спoред тoј кoмпјутер инaче секoјa бoлест јa имaв
Mene iskreno ova mi e nekoj posofisticiran nachin od odenje na bajachka. Samo pari da ti zeme. od alternativna medicina veruvam samo vo 'ne sedi na cemento'.
@tanja manja а дали е тој метод безбеден за време на бременост, па и општо? Две желевца во рацете, лим под нозете и поврзана за компјутер.. Струја? Мене шубе би ми било.
I jas sum ista spanje jok za ispaganje valjda ne saka ni da slusne momata moja a terminot e na 28-mi pa mora li do kraj da ceka ne se izdrzuva veke.Tebe koga ti e termin
Дa се чудиш пa кoлку гужвa имaше, тoј периoд oдеше јa гледaв и.aктеркaнa лaбинa митевскa чинaм бременa беше тoгaш, мoжеби некoму.пoмaгa aмa мене не. Инaку терaпијaтa е 300еврa плус прегледoт.прв 4000 чинaм. Мене не ми зеде.пaри, рaбoтaтa беше првo јaс дa се излечaм oд бaктерии.пa пoсле мм тoгaшен вереник, кoгa видoвме немa.успех прекинaв. Сумaмедче и вибрaмицинче 15 денa и кo.нoви сaмo прaвилнa терaпијa требaлo.
Па спокојна сум зошто одеа трудници уште во периодот кога јас не бев. Е сега моево семејство (родителите) неќат ни да чујат за ваков вид лечење ама од друга страна семејството на маж ми идат сите и се презадоволни. Им верувам зошто им се куќни пријатели и се надевам не би направиле нешто што ќе ми наштети. Јас два три дена после терапијата одма се осеќам подобро. Можда и на психчка база ми е дека сум подобро, не знам.... Јас имам лошо искуство од болници и доктори (боцкања) и затоа ова радо го прифатив. Е сега ефикасно или не-времето ќе покаже.