Gi imam gledano. Se zezam, kazi film kakov bilo, ne mi teknuva nekoj, se sum gledala. Ovaj so grckava svadba vtoriov del ne znam dali e dobar da go gleam....
Jas vecerva si go cekam da mi dojdi mm ama brzo mi pominaa denovite pi cel den sum na rabota koga ne e toj tuka i majka mi pravi drustvo mesi kufli sega ete edno tortice da se zamrzne da sme imale i vo guzvata navekav nekoja palacinka da mi napraj. Jas vejke sum devetti meseto nekako mi podsleze i denes polojnata kako da me boli malce sum zbuneta ne mi se veruva deka za brzo ke si go guskam bebuleto
Vistina mn brzo se pomina na tolku vreme maki od kako si slusnavme srcence dumaj misli si pominaa mesecite utre polna 36 sum
Sto ubavo ke si gledate filmcinja, jas knigava ja gledam. Nekako ne mi se uci ama moram. Pak mi se vrakjaat macninite. Vcera si povrakjav, eve denes pak mi se gadi. Ama barem me odmori edno dva meseci od povrakjanje.
Вие гледајте филмчиња јас отидов во кревет. Зевам од прееска, џабе се мачам и седам будна со сила. Ќе си го гушнам синко, ќе си го галнам мешко и се исклучувам! Убава вечер мешковци!
Обавезно ќе ти пишам.... Сега го гледав и трејлерот, па кога ја видов Дакота Џонсон , убедена сум дека ќе е преубав
Внимавај на притисокот... Можно е да е и од времево, пошто и мене цел ден ми прска главава, но сепак внимавај !!!!
Sram ne sram ke prasam,32-ea nedela sum i nekako tamu dole mi e ko krofna poduena. Normalno li e toa ili da idam na ginekolog?