Мамички како сте? Дали некој може да ми ја објасни процедурата за приска и дали имате информација колку чини на приватно. Фала
Сoсемa бесплaтнo ти е нa гaк, привaтнo е скaпa немaш пoтребa дa фрлaш пaри зa нештo штo и тaкa е oбичнa стaтистикa . Инaку 3800 е aвиценa.
3900 aвиценa,ти дaвa дoктoрoт упaт зaпишувa шo треба нa негo oдиш ти земaaт крв и тoлку,резултати му ги прaтијa нa дoктoрoт нa емaил a мoжеш и ти личнo дa си ги земеш aкo не се лaжaм зa еден ден беa гoтoви
Мешина, мислам дека баравте ваква количка за близнаци? https://nama.mk/proizvod/detska-kolichka-za-bliznaci-quattro-tour-duo-sport-lux-graco/
ako i merkite gi pravis privatno sevkupno e 7500. mene vo remedika mi zemaa merki i od tamu pratija vi avicena. za dve dena imase rezultati.
Јас се заљубив во оваа количка Brevi ovo twin, барем ја има кај нас, иако вреди колку една кожна гарнитура. Само што мора да ја купиш со два транспортера кои ќе ги користиш и за во автомобил или пак две корпи, бидејќи не знам дали може новороденче да спие во седиштата од количката. Преубава е и има многу можности, плус и ако има во други бои супер. Практична е поради комбинациите а и за разлика од оние колички каде седиштата се едно до друго, овие се едно зад друго, потесни, ги собира на врата да можеш да влезеш до продавница и здравје ако имаш уште деца, може да се прилагоди и за едно бебе, што не е изводливо кај оние со едно до друго седишта. Тука има се за количката а и видео од монтирање и комбинации. Знам дека е прескапо и дека ќе се користи три години максимум, ама тоа е. Ако најдете друга вака квалитетна и практична, а поевтина и достапна овде, споделете http://bebesupermarket.mk/?p=19191 Да додадам, деновиве ме убиваат ребрата, цел граден кош, мускулите на грбот, не можам да седам ниту да стојам подолго време. Вас кој период ве болеше вака, јас сум во шести.
Еве ја и мојата количка. (не сме ние лицата од клипот) Едвај чекам наместо корпата за пазарување од страна да ставам корпа за бебуш .
Лелее жени, мм е на раб и денов го поминав по пижами и пењуарче, пред тв, само нешто мљацкам...Паразит. Морам да станам бар ручече да напраам