Fala na strucniot odgovori,no imam Sega eden problem,krenav temperatura 37,8 grloto mnogu me boli,a sum 7ma nedela,smukam pantenol,no neznam kako da ja simnam temperaturata
Лејла можеш да се напиеш парацетамол за да ја снижиш температурата, исто така пиј многу течности и истуширај се со млака вода. За грлото земи течен прополис, 2-3 пати дневно по неколку капки и за 1 ден ќе ти се смири болката.
Јас сaмo зa aнaнaс сум желна ете не смее и не ризикувaм дa не ме гризе сoвест .Апни си нешто другo местo негo.
Да, смееш да се напиеш. Меѓутоа како што кажа Мими не ти е многу висока температурата, па можеш да пробаш да ја симнеш на друг начин. Ако до вечер не ти се симне,напиј се едно.
Fala na sovetite Devojki,ke izdrzam Sega nekako pa vecer Ako pocne da se kacuva Poveke ke se napijam edno fala uste ednas
Мене ми рекоа дека не треба парацетамол ( бев болна уште во 5та недела) , пиев многу чај, прополис за деца на шеќер наутро и навечер (не смееш обичен) спиј повеќе и ќе се оправиш.
Па безалкохолен да, за деца што се користи. Немој со апчиња, ќе успееш и вака. Супи, чаеви, овошје, зеленчук - обавезно! Еве од искуство ( а рачунај јас кога имам болно грло многу ме држи)
jas imam tochno kacheno 10 kg. ushte edna nedela pa vo 6ti kje vlezam. si davam fora ushte 10 nema gajle
Другарки да ве поздравам, редовно ве читам гледам сите сте добри горе доле. Кај мене ништо не се случува посебно, освен сабајлево што видов мала жолта флека на маицата од градата и почнува полека да се наѕира линеа негра. Како што немав никакви симптоми до сега, ова ми е доживљај Убав ден мами!
Sneze kako se cuvstvuvas? Nie sme 36+1 i dvete. Si bila li na ctg do sega? Koga ti e kraen termin 18 juni?
Кaкo спиеш сaмo кажи некoјa финта јaс сум 15 кг дoсегa нo тешкo ми е дa спијaм.Уствaри ми теже стoмaкoт и немoжсм дa се зaвртaм немoжaм никаквс пoлoжбa дa фaтaм
Здраво мамички, еве ме и мене за прв пат во темава. Ви посакувам на сите лесна бременост. Јас сум 11+6 па сеуште немам никаква мака, само што многу спијам, за јадење си јадам се, но не претерано, некогаш дури и ми се гади од јадење. Немам ни меше Па се надевам ќе се дружиме понатака.
lezam dnevna Bolnica, SK me pustija. Petokot nistone gledaja nikade na 3D hormonot mi rastese, Sega utre ke vidime, se nadevam na pozitivni rezulati..daj boze da vi se vratam..a nemam Ni bolki Ni krvarenje nisto...ve guskam meshinja