Kaj mene e problem serumskoto zelezo, mnogu mi e visoko, a hemoglobinot si e vo red. A eve mesec dena nisto ne jadam. Ustvari jadam, ama se sto ke kasnam povrakam. I od sto tolku mi e visoko zelezoto i posle trista ispituvanja odgovor ne dobiv. Vo prethodnata bremenost hgb go popraviv so ferumlek tableti za lizenje i od togas e vo red. Sega preparati za krvta ne dmeam da pijam, taka da ke vidime sto kako. Inace mojot glusec duri sega zaspa, lugeeee 12 saat e Mm spie od preeska, namesto da me smeni da go uspie, jas da odmoram od denov, toj si otide duri i vo dnevna di legna ,da spiel covekot raat. @Jagoda123 mislam ti zborese za nervoza, toa e jas sum sekoj den so nervozi, i mene bolki me fakaat, ama toa e. Ke legnam, ke odmoram i pominuva. Bolkata, nervozata ne. Denes od nervoza duri i dve cigari ispusiv, ziva ke se izedam iskreno, ama ne znaev kako da se smiram poinaku. Aj dobra nok na site, uste saat dva imam rabota niz doma, sadovi, alista, rucek za utre... Se citame utre rano rano, neli na rabota sme
Pojma nemam iskreno da ti kazam I sto poveke citam toa poveke se mislam dali e vo red. Dodeka mi go pravea skriningot muabetot bese deka merkite se vo red. Sea ke cekam rez od priskata I ne mi ja mislam. Sto poveke misllam toa poveke si ja zamaram psihata a neli se do psihata e. Rekov od sega sve opusteno, sto pomalku znam, bolje.
Navistina treba samo na leva strana da se spie, jas neznaev do sega si spijam kako mi e ubavo, na grb, na desna ? Aj pisete ve molam.
Jas isto spijam i na leva i na desna, cesto se budam na grb. Preporaka e da ne se lezi na grb, vo pokasnite meseci zatoa sto pritiskame nekoja vena koja sopira vozduh preku papocna. Samo toa e pricina. Inaku najubavo mi e na leva, ama od tezina kolkot mnogu me boli, pa menuvam.
Бесплатно е за трудници. Упат од матичен гинеколог и си однесов во јавно здравје (ова испод министерство за здравство),.
Добро утро и од мене ..... Јас денес ранобудна, морав , ја испраќав ќерка ми во школо...А гледам убаво сончево утро.... Ви посакувам убав ден и уште поубава работна или неработна седмица
Добро утро мешиња два дена ве запоставив sorry, но пак сме со болки од вчера 37 полни но се посилни болки веќе две недели и безумена сум веќе незнам дали се вистински или пак лажни трета бременост ми е но досега така не ми е било Имајте убав ден
Dobro utro i od mene, vi pisuvam od rabota. Ednas i jas da se izgrebam od kompjuter da pisam hahaha. Ubavo soncevo utro, edvaj cekam da pomine rabotniov den i utre da ne sum na rabota. Jas za dorucek gevrek i zdenki.Vo momentot sok koktel i ladno nes. Denov moze da zapocne. P.S. Bebusko si e miren, kolku da ne go mislite.
Спомна доручек, немав дома ниш посебно, кснав две голи праски и уште ми се јаде. Вие одлучивте? Јас ќе морам нешто купечко... :/
Dobro utro jas bev da mi zemat krv da napravime krvna slika ama denes imam mali vrtoglavici kaj me najde od sabajle . jadev burek za porucek
@Eva2907 не знам мила.... Јас искрено во оваа бременост се изнаспав ко никогаш до сега... Е сега овој период бидејки бебуш е голем, притиска на бешика и станувАм почесто за во вц... Имам една блиска пријателка феминка од тука , она воопшто не спиеше ....Е сега дали е тоа хормонално или нешто друго , не знам.... Повеќе околу тоа може да ти каже мојата драга @mama89