obratna sum ja. hahaha. izgleda deka odamna beshe zadnji put pa sum podzaboraila. ama i deka zabraneto ni e... moz se kocham da mislam. koj me znae. ali inache jadam sladoled u momentov
Јас си подразмислувам за секс...да не лажам. Не ми е забрането ама страв ми е, шубе ми е, све ми е и си траам. И мм ме поддружува можда ради едно лошо искуство па овој пат ништо не праиме.
jas do 13 ta nedela crkav od hormoni. da mozevme nemase da se simnam od mm. ko cigan na cresha kje bev ama pusto zabraneto ni e.
И мене ми е забрането.... Јас па јадам јагоди со шеќерче малце , лежам, мислам на секс, а во позадина оди Анета Мицевска со песната По цели ноќи не спијам , стално на тебе јас мислам .... ЛУдача бе лудача
Не. Засиси од состојките секако, но доколку содржи Menthol, Campher... или сл кои директно одат во крвта не с епрепорачува. ОД веледа постои една против болки која е дозволена во бременост,Vanadoron ми се чини е името.
Секс aкo знам веке шo е тoa a мaж ми ме зезa викa здравје 2017 ке биде мoш ствaрнo aј пoсериoзнo мaлку сaмo нa тoa и јaдење се мисли
Леле пaк се умoт ми е вп дoење,бaњaње,дaли ке мoжaм и двете дa ги дoхрaнa ,дa не ми се зaсркнувaaт кoгa ке цицaaт,ке имам ли млекo зa двете ... пoдoбрo нa секс дa ми.oдеше пaметoт ке си бев пo oпушенa
Jas pravam pica mu se pijade na mm i malce lezam ama mn mi se stvrdnuva meseto imam mali bolki vo dolniot del od stomakot i mislam na vistinskite bolki seeekss nikako cela bremenost ne mi ni teknalo ama zatoa poslem toa ima rastur da napraam