Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    хаха не се секирај, не си изрод, и мене ми се појави, побледа е и потенка, ама сепак ја има :D

На Asiana и DigY им се допаѓа ова.
  2. Lorins

Lorins Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2015
    Пораки:
    745
    Допаѓања:
    3.710
    Ме намеа од сабајле :D
    Мене ми е само од папокот надолу, засега, ама и да оди нагоре, нормално е :)

На Asiana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Dobro utro :D mene od 16ta mi e skroz niz cel stomak ko tebe. ne si edinstvena uzivaj, poveke izrodi sme :D

На Asiana, only44you и LadyC им се допаѓа ова.
  4. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Inache jas utrovo si go sonuvav bebuleto. sonuvav kako porano se rodilo ama toa ne bese bitno u sonot. mu go vidov licenceto. imase ocinja na tatko mu. mnogu ubavo custvo e da se bide majka. :)))
    posle stanav i go zezav mm ko ke porasne sin ti ke mu vikam-sine ovoj tatko ti za 5 min te napraj. reklamite na rtl pojke traat :D bevme u faza na selenje, t. e. samo sto se preselivme se dosreduvavme. i na rab plus odevme i navecer kapnati bevme. sex kolku aj da ne e bez ic pred zaspivanje... i bidna sinko :D

На Lolipop23, S.Snezana, zajka1 и 9 други им се допаѓа ова.
  5. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    jas nisto :( . Lezam na Gak, primam metotraksat, povtorno sum vonmatericno, sreka moja :( .. Fala sto me mislite..nesakav da ja polnam temava so negativnost..

6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.116
    :hug:

На Delfina15 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Добро утро и од мене!
    Денеска синко на целодневна кај баба и дедо, јас ќе перам завеси и ќе бришам прозори. Покрај тоа и се останато низ дома. :sweat:
    Ако ме зезне времево и заврне ќе плачам!
    @zeka само позитивни мисли и се ќе биде во ред. :*
    @mac.mac син ми е роден 4 дена после терминот, сега со женскава ќе видиме како ќе биде.
    Искрено сакам и нејзе да си ја родам после термин.
    Инаку и јас имам слушнато дека машките се надносуваат, а девојчињата се раѓаат пред термин. Сепак си е тоа индивидуално. Пак ќе го посочам истиот пример, јас сум недоносена, а сестра ми е родена 10 дена после термин, со провокација.:!: :)
    @pandelka те гушкам и ти испраѓам еден куп позитивни вибрации. Никако не очајувај, после дождот огрева сонце. :* :hug:
    Имајте убав ден мешиња!

На S.Snezana, zajka1 и mac.mac им се допаѓа ова.
  8. bella24

bella24 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2014
    Пораки:
    563
    Допаѓања:
    789
    Хахаха иста сум и јас изрод :) не се коси не си само ти! Ми фалите со темава само да ве поздравам и да ви кажам да си уживате да си читкате на форумот, еве сега немам време имам уствари ама го користам да дремнам да каснам да се истуширам и тоа е тоа! Ное сме супер ве гушкаме! И не ставајте се при срце оваа вака поминала онаа нака, се е индувидуално дефинитивно ;) :*

На zajka1, only44you, Asiana и 3 други им се допаѓа ова.
  9. A&Z

A&Z Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2015
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    1.181
    Na mene isto taka imam i nas papokot

10. Smizzy

Smizzy Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    4.151
    @mac.mac нема правила, индивидуално е, син ми навистина го родив лесно прелесно, но ете во 38 недела. Уживај не се оптеретувај со тоа, спиј си, одмарај, уште малце ќе имаш полни раце љубов :inlove:

Линеа негра немам, немав ни со првото, да не сум јас изродот :lol:?

Ви пишувам од кревет, мечка во зимски сон сум, синко спие и јас користам да одморам. :)

@DigY и јас го сонував бебето кога останав трудна, сонував како сум се породила препрелесно без болки, сум родила машко бебе (тогаш незнаев пол) и долго 54цм :D па ќе видиме што ќе биде.

На Lorins, zajka1, mac.mac и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Asiana

Asiana Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    938
    Јас надолу ја немам само нагоре е мојата :D

12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    nadolu mene podocna mi izleze. prvo gore :worried:

13. Asiana

Asiana Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    938
    Можеби ќе се појави и кај мене надолу, секаде каде што читав за линеа негра пишуваше дека се појавува од папокот па надолу и си реков дај да видам дали има уште некоја како мене или само јас сум ама добро ве имало повеќе (fingers)

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Срценце и јас сум прва недела од деветти месец ..но јас за разлика од тебе немам болки во желудникот гадење и повраќање и воопшто неможам да спијам :/ но тоа зависи и до организмот не е кај сите исто ..А за стравот нормално е .. и мене ми е исто еднаш ме фаќа страв што како ке помине дали се ке е во ред но сепак едвај чекам да си го гушнам синчето .. инаку прва бременост ми е ^_^ а за тоа дека машките побрзо се раѓаат од девојчињата немора да значи дека е така .. јас обратно имам слушнато хехе ..

На zajka1 и mac.mac им се допаѓа ова.
  15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.941
    Допаѓања:
    203.231
    ;( :hug: :hug: :hug:

16. Kom.pot

Kom.pot Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.825
    Мешиња , веќе ја терам 40 недела, мнигу ми е мачен крајов. Сношти око не склопив, стомакот ми се стврднуваше како камен и траеше неколку секунди па пушташе. Болки немам,само непријатно чувство. Бидејќи ќе се пораѓам во Плодност , а сум од Охрид, не знам дали да одам денес или ова лажни контракции беа. Имам закано на 30, тогаш ми е краен термин

На Lorins, danichap, LadyC и 2 други им се допаѓа ова.
  17. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    Женички,дај кажете некој лек,веќе неколку дена забот како ми е отечен многу ме боли,пијам парацетамол но не помага,едвај уста отварам и вилица цела здрвена едвај јадам,згора на тоа и носот како чешма ми е ,очите ми солзат едвај гледам,значи све ми се насобрало.А и синко многу е палав и за него се грижам сама.Поздрав имајте убав ден....

18. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Јави се бе срцка, прашај си го докторот што ти ја води бременоста .....Мислам... за да не одиш џабе до Битола....

На Kom.pot му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    според опишаното мислам дека оваа ти се лажни контракции велиш немаш болки само стегање во стомакот што е нормално пред крајот (исто и јас го чувствувам ) но сепак во 40 недела си не би било лошо да се јавиш или да одиш до матичниот гинеколог .. поздрав па те чекаме со убави вести :*

На LadyC и Kom.pot им се допаѓа ова.
  20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    48.598
    Тoa се лaжни кoнтрaкции и јaс ги имaм пoвременo, aкo не гo дoпрaм стoмaкoт немa ни дa знaм декa е тврд пoштo ништo не oсеќaм. Дoктoрoт ми кaжa нoрмaлнo е oд 6месец пa се пoнaтaму дa се јaвувaaт, се припремa телoтo :)

На Lorins, Smizzy, Morenaa и 2 други им се допаѓа ова.