Dobro utro mene od 16ta mi e skroz niz cel stomak ko tebe. ne si edinstvena uzivaj, poveke izrodi sme
Inache jas utrovo si go sonuvav bebuleto. sonuvav kako porano se rodilo ama toa ne bese bitno u sonot. mu go vidov licenceto. imase ocinja na tatko mu. mnogu ubavo custvo e da se bide majka. )) posle stanav i go zezav mm ko ke porasne sin ti ke mu vikam-sine ovoj tatko ti za 5 min te napraj. reklamite na rtl pojke traat bevme u faza na selenje, t. e. samo sto se preselivme se dosreduvavme. i na rab plus odevme i navecer kapnati bevme. sex kolku aj da ne e bez ic pred zaspivanje... i bidna sinko
jas nisto . Lezam na Gak, primam metotraksat, povtorno sum vonmatericno, sreka moja .. Fala sto me mislite..nesakav da ja polnam temava so negativnost..
Добро утро и од мене! Денеска синко на целодневна кај баба и дедо, јас ќе перам завеси и ќе бришам прозори. Покрај тоа и се останато низ дома. Ако ме зезне времево и заврне ќе плачам! @zeka само позитивни мисли и се ќе биде во ред. @mac.mac син ми е роден 4 дена после терминот, сега со женскава ќе видиме како ќе биде. Искрено сакам и нејзе да си ја родам после термин. Инаку и јас имам слушнато дека машките се надносуваат, а девојчињата се раѓаат пред термин. Сепак си е тоа индивидуално. Пак ќе го посочам истиот пример, јас сум недоносена, а сестра ми е родена 10 дена после термин, со провокација. @pandelka те гушкам и ти испраѓам еден куп позитивни вибрации. Никако не очајувај, после дождот огрева сонце. Имајте убав ден мешиња!
Хахаха иста сум и јас изрод не се коси не си само ти! Ми фалите со темава само да ве поздравам и да ви кажам да си уживате да си читкате на форумот, еве сега немам време имам уствари ама го користам да дремнам да каснам да се истуширам и тоа е тоа! Ное сме супер ве гушкаме! И не ставајте се при срце оваа вака поминала онаа нака, се е индувидуално дефинитивно
@mac.mac нема правила, индивидуално е, син ми навистина го родив лесно прелесно, но ете во 38 недела. Уживај не се оптеретувај со тоа, спиј си, одмарај, уште малце ќе имаш полни раце љубов Линеа негра немам, немав ни со првото, да не сум јас изродот ? Ви пишувам од кревет, мечка во зимски сон сум, синко спие и јас користам да одморам. @DigY и јас го сонував бебето кога останав трудна, сонував како сум се породила препрелесно без болки, сум родила машко бебе (тогаш незнаев пол) и долго 54цм па ќе видиме што ќе биде.
Можеби ќе се појави и кај мене надолу, секаде каде што читав за линеа негра пишуваше дека се појавува од папокот па надолу и си реков дај да видам дали има уште некоја како мене или само јас сум ама добро ве имало повеќе
Срценце и јас сум прва недела од деветти месец ..но јас за разлика од тебе немам болки во желудникот гадење и повраќање и воопшто неможам да спијам :/ но тоа зависи и до организмот не е кај сите исто ..А за стравот нормално е .. и мене ми е исто еднаш ме фаќа страв што како ке помине дали се ке е во ред но сепак едвај чекам да си го гушнам синчето .. инаку прва бременост ми е а за тоа дека машките побрзо се раѓаат од девојчињата немора да значи дека е така .. јас обратно имам слушнато хехе ..
Мешиња , веќе ја терам 40 недела, мнигу ми е мачен крајов. Сношти око не склопив, стомакот ми се стврднуваше како камен и траеше неколку секунди па пушташе. Болки немам,само непријатно чувство. Бидејќи ќе се пораѓам во Плодност , а сум од Охрид, не знам дали да одам денес или ова лажни контракции беа. Имам закано на 30, тогаш ми е краен термин
Женички,дај кажете некој лек,веќе неколку дена забот како ми е отечен многу ме боли,пијам парацетамол но не помага,едвај уста отварам и вилица цела здрвена едвај јадам,згора на тоа и носот како чешма ми е ,очите ми солзат едвај гледам,значи све ми се насобрало.А и синко многу е палав и за него се грижам сама.Поздрав имајте убав ден....
Јави се бе срцка, прашај си го докторот што ти ја води бременоста .....Мислам... за да не одиш џабе до Битола....
според опишаното мислам дека оваа ти се лажни контракции велиш немаш болки само стегање во стомакот што е нормално пред крајот (исто и јас го чувствувам ) но сепак во 40 недела си не би било лошо да се јавиш или да одиш до матичниот гинеколог .. поздрав па те чекаме со убави вести
Тoa се лaжни кoнтрaкции и јaс ги имaм пoвременo, aкo не гo дoпрaм стoмaкoт немa ни дa знaм декa е тврд пoштo ништo не oсеќaм. Дoктoрoт ми кaжa нoрмaлнo е oд 6месец пa се пoнaтaму дa се јaвувaaт, се припремa телoтo