со влегување во деветти месец се спушта стомакот (барем така знам ) најдобро да одиш на преглед кај матичниот .. можеби имаш само такво чувство дека е спуштен .. но има и мајки кои бебињата ги носат ниско .. секако ништо страшно
Акo ти е зaбoт oтечен, сaмo aнтибиoтик, плус нa зaбaр дa ти гo oтвoрaт. Пaрaцетaмoл не пoмaгa секoгaш. Бoлкaтa штo јa трпиш е приличнo гoлем стрес кoј не ти требa вo бременoст, a бoгaми ни oтoкoт не е зa зaнемaрувaње. Кoјa неделa си?
слободно можеш парацетамол но појаки апчиња во никој случај .. ти препорачувам и витамин C.. поздрав <3
Леле, значи оваа променливост и заебанции што ни ги приредува времево мене ме пукна. Носот тече, де затнат, де чешмиче, главата ми 'рска...не можам да го поднесам. Дај нека се стопли нормално веќе еднаш и тоа е да знаеме дека е пролет/лето
Не се лажни , сега сум на цтг до 100 се крева на 5 мин. Уффф превозбудена сум , од овде тргнуваме за Битола
Meshinja deneska bev na kontrola 15 nedela sum nosam dve dundinja se vidoa na eho i plus testot preku krv sto go pravev pisuvase dve devojcinja, mnogu sum radosna dve princezi, samo do kraj da gi istetam ova mi bese petti transver
сеа ке ви кажам нешто што 99.9% точно ми испаѓало. некаде еднаш слушнав, полот моеш да го претпоставиш по својот маж. даа, тоа го реков. сите другари што ги иам и што се доминантни имаат женчиња. овие ко маж ми што се, мекани добри и преќутуваат-имаат мажиња. непишано правило е очигледно. таака да зирнете си го мажето дома какво ви е верувам ке погодите пол