Абе и јас сум за тоа дека овие ептен шо се силат многу јаки демек мажишта имаат девојчици. Но, мм не е од тие, а ние сме си на ум дека девојка е нашава, плус на скринингот прогнозата беше за девојчица ама да не го зимаме тоа здраво за готово. Додека пак оние стари финти за откривање на пол од порано шо се знаат шо ми ги праеше мајка ми излегуваче мажјак Така да ептен сме на два ума ние, ќе видиме дали твојава прогноза ќе ти ја уништам или ќе дојде точно
Јас цело време сум на ум дека е маженце моево. Со мм кога зборуваме бебо вака бебо онака, се накај маже го тераме муабетов. Вторник сум на скрининг па може ќе добиеме почетна информација, ама машко е ви велам јас. Плус и мм си е таков добар, тивок, не е алфа, скромен е онака. Ете дополнителен факт во прилог на моето тврдење. А и нели синовите биле повеќе по мајките, нека љубомори мм
@Jagoda123 Се е можно. Не дека не сакам чупенце, ќе биде најсакано и најгалено и со најубаво име, поубаво отколку за машко ( и двете ми се смислени)
Акo верувaш бaш тaкa, сите другaри имaaт девoјчињa. Еден другaр oд секoгaш му викaше ти мaшкo ќе имaш, пoштo не бил демек швaлериште кo нив уште\пред дa дoзнaеме пoл oн ќе се јaвеше ќе речеше кaкo е куренцетo рaсне ли и ете пoгoди
Јас мислам дека @kikin и @LadyC носат девојчиња. Инаку мм по тврдењето на @DigY се правел срценце па се потрефило маженце, а сега изгледа си го покажува правото лице па ова е девојче. Јас да ви кажам, нели викаат дека девојчиња се прават барем два дена пред овулација, а машки за време на овулација. Кај мене по моите пресметки баш така излегува. Имам многу точен циклус, затоа и знам. Син ми е направен на 14 ден од менструација, а ова е на 12 ден од менструација. Тоа највеќе ми има логика.
Мајки,јас многу посакувам сега ова да е женско,првото е машко исто како татко му значи целосно од лице тело,до памет и таков е бил тој палавко,лошко.Сакам сега овоа да ми биде женско,па третото здравје не е важно дали машко или женско,или близначиња уште поубаво.Сакаме да си имаме трички дечиња.
Е да ти кажам и кај мене иста приказна. Син ми е глава скината татко му. Ама не само физички изглед, гледам и карактерно се многу слични. Само инаетот од мене го превземал. Друго ништоооооо.. Му викам на мм кој и да го види ќе знае дека е твој, а за мене никој нема да е сигурен дека сум му мајка, а сум го родила. По малку и криво ми е, да признаам. Сега стварно се надевам дека девојкава на мама ќе личи.
@Jagoda123 ме насмеа, кога шетав еднаш со син ми во количка и во една продавница продавачката го гледа, ме гледа мене и вика ова изгледа на татко му личи. Јас се смеам викам ќе правам ДНК да видам дали е мое А за маживе и мојов е мирен, ама и кај него во фамилија машки деца поише се раѓаат, он има уште 3 браќа, па еве и ја второ синче си носам. Само нека се живи и здрави, па ќе идеме и на женско
Да навистина е така.Ние кога одиме некаде го преПознаваат по татко му бил ист таков како него а јас не ги ни знам луѓето.... Морам едно да си родам да си личи на мене
Јас забременив на овулација. Значи сите што ме видоа и сите што ми правеа и со бурми и сл ми е машко, сонував машкп дека сум родила и дури и име му дадов во сон. Маже сака маж ми, јас дуденце... Инаку имам чуено дека како е кај мажот прво така и кај негови деца. Ако он е постар ќе има прво дете машко, а ако има постара сестра прво ќе има ќерка. Боже секој различно. Инаку се надевам ќе ми потспомнат во понеделник на контрола... <3
i teorijata na jagotka drzi. mojov e bas napraen u 5 za 12 na ovulacija lejdi ti si mi za princezi bre, da si gi tintris celo vr @alisijad da se cudis neli ja od start na mojov mu vikav maze e, pa ni rekoa 80% e maze, pa sea ke vidime u ponedelnik
@DigY kaj mene ke si utnela. Mm e tezok slucaj, dominanten i tezok za sozivot, pa jas tri mazinja. @LadyC i @kikin devojcinja nosat, a @BirMelek 100% masko.