Devojki vie so ste pri kraj daj kazete koga ke osetite po tvrdo mese kolku ve drzi? Mene do sega ke se napraelo kamen ama brzo ke pusti, sega eve da recam podolgo vreme kamce mi e.
Јас пијам само фолна со јод и магнезиум 400 за грчеви. Ништо друго ми рекоа дека не треба. Но има тука мами кои пиеле и друго во прво тромесечие.
Јас само фолна со јод ама ќе си земам и магнезиум. Имаш мачнини? Јас цело време повраќам незнам што да правам веќе
Имам душо еве уште малку и ќе ми заврши и прв триместар и еве повраќав денес. Не повраќам често, ама ќиселини секој ден ме јадат... Храната што ја внесувам ми нема вкус. Ама пак гнета како свињче.
Jas se uste imam mnogu gadenje, povrakanje, kiselini edvaj jadam duri se plasam od sto se hranat bebinjata, ovosje pak vnesuvam ama od zelenvuk creva mi se prevrtuvaat, neznam kako da najdam nacin da go jadam
Mene sega vo 23 nedela mi se javija macnini i kiselini ... teshko mene inaku onaka dobro go prizavrshuvame 5 mesec i ushte nekoj den vleguvame vo 6.Kako ste vie meshkovci
Леле, главата и мене ми 'рска вчера и денес. Само што дојдов од работа лњгнав и дури сега станав да јадам нешто и пак легнивам. И мачнини имам, јас не сум паметна да кажаам што ми е
Кога веќе се жалите, да се пожалам и јас. Ме боли главата и мене, ама на нервна база. Покрај тоа, два дена и грлото ме боли. Остра, силна болка само на десната страна. Боли до толку што не можам да голтам, да јадам, ниту да зборувам. Ужас! Не знам дали смеам да се напијам Лоратадин? Дозволен ли е во бременоста? Ваква болка во грлото имам кога ме фаќа алергија.
Си легнав со чаша вода и парацетамол до кревет. Ќе гледам да заспијам без да се напијам. Ако стане неподносливо барем знам тоа смеам. Навечер болката е поинтензивна. Преку ден се трпи некако.
Abe ova e nekoja viroza so glava grlo zatnat nos, nekoi stignuvale do temperatura. Da se nadevame deka do toa nema da dojdde. Jas ispiv limini cedeni so med sega, se istusirav I legnav. Glavata neppdnoslivo me boli
eto mene od 4:30 stanata. pak kucheto ne mi e arno. do ponedelnik moram da go sredam ako sakame na planina da odime. vcera bebac taka loso sr namesti sto desniot jajnik mi bese apsolutno teroriziran. kjuti se svrtel u spienje sega sum poarna. pocnav da ogladnuvam pa se mislam sto da ksnam.