@DigY I jas cesto stanuvam nedojadena, isto mn cesto cuvstvuvam glad. Mozebi zatoa vo ovoj leriod najmnogu se kacuva na kilaza. Se trudam da ne jadam mn ama koj znae, posle ke se meram pa ke vidam dali sum za da dignam rucna ili ne. Seuste smetam deka jadam kako I prethodno, tri normalni obroci I nesto izmegju. Ama toa e, bremenost. Nekako I poduena, otecena se cuvstvuvam.
Ми даде идеја шо да јадам. Менее оваа недела ништо скоро и да не ми бара душава за јадење освен овошје. Не знам зошто така. Беблаков мој нутриционист Туку, кажете лек за глава бе, ама не апчиња зашто не сакам апови да пијам
Мешиња , еве ме и мене.... Сум заспала попладнево, оти немав спиено цела ноќ како што треба и баш убаво се одморив.... Абе ако ми верувате јас само гладна сум, само ми се јаде , по цел ден само би да мелам нешто @kikin напрај си бе срцка цеден лимон со мед, ќе виш ќе ти пушти троа глата...
Mi najdoja bakterija mi dadoja da pijam eritromicin i vaginalni polygynax ..imate koristeno mislejne ?
Pretpostavuvav. Eserihija, enterokok ili nesto slicno. Stom se dadeni po antibiogram I se soodvetni za nedelata vo koja si togas nema za sto da se plasis pij si gi. Vaginaletite obavezno za da ne zakacis kandida. Ke se izleci po 10 -14 dena terapija sigurno.
Imase Edna tabela za toa koj antibiotic e dozvolen vo opredelena nedela. Pobaraj ja na internet. Ama ginekologot sigurno toa poveke od nas go znae. Stom toj ti gi dal treba da mu veruvas osobeno ako te sledi poveke vreme
Koga sme kaj jadenje sabajle cetvrt so meso, preeska hamburger od sedmica :0 utre samo ovosje i zelencuk
Претпoстaвувaм уреaплaзмa. Дoзвoлен е еритрoмицинoт слoбoднo пиј гo, пoлигинaкс стaвaв нa двa нaврaтa истo се дoзвoлени. И б кoмплекс сo aнтибиoтикoт oбaвезнo.
Neznam koja e ne mi kaza.. no neznam sigurno ne stetat .. doktorkava mi e nova i zatoa ne sum sigurna mn
Леле немојте за храна да правите муабет. Кога ве читам, се ми се пријадува. Инаку јас за разлика од @DigY со пиперките сум скарана. Денеска јадев таратур со лук, значи раскрстив со мачнините, ама пиперки да не видам. Толку ги замразив што мислам цел живот дека нема да сакам да ги пробам (особено ајварките) Бљак, ми се згади што мислам на нив и пишувам. Уууу.. Вие имате ваква страшна одбивност спрема некоја храна? Мене со син ми вакво нешто ми се немаше случено.