Ах не беееее, јас сега трпам , но откако ќе се породам имала немала млеко, има да мавнам едно безалкохолно пивце камен ладно, па што сака нека е
Mene rucekot mi pomina, sarma so lozov list I kiselo mleko. Za desert palacinki so eurokrem koi da se pofalam jas gi pravev. E sega sabajle mi zemaa krv, I gledam na rezultative zelezoto mi e 8.5 a minimalna granica e 10.2. Mi padnalo.Spodelete sto vie jadete za da vi se pokaci zelezoto, nekako ne sakam da pijam apcinja dokolku e mozno so ishrana da se pojaca da probam taka.
@DigY јади додека не си "голема" (со поголем стомак), јас сега малце ако изедам поише болна сум ко да сум се прејала незнам колку и од сега ко глувче морам да јадам помалце, а почесто
Koga ke me prasaat koja nedela sum site se cudat. Mal mi bil stomakot, kako za treti mesec, 6ti. Komentari odma, babini devetini, bla bla bla... neka minuva vremeto. Ne se zamaram voopsto sega. Od deneska pocnav da se zadisuvam, koj znae sto mi e. Od eden problem nemozam da ispadnam, vo drug vleguvam. Jas skrining nemam napraveno. Trebase nedelava sto izmina, imav zakazano. Zaglaviv vo bolnica. Da ispadnam ke odam odma na skrining. Vo 23ta nedela mislam deka ne e docna?
Девојки мене двајца гинеколози ми кажаа дека по едно-две пивца неделно или чаша црвено вино не е штетно,напротив,хранливо е...
Kizne ke vidime kaj mene.. sakam da zemam i edni drugi pantolomcina i bluzice mn me bendisaja i elece zimno bebence ke si imam