Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    @DigY со мрдањето и мене веќе некое време ме буниш.:)
    Мојава буквално како да ме гали. Доста рано и јас ја почувствував, ама не ринта во стомак како што опишуваш ти. :D
    Твоево во 7-ми/8-ми што ли ќе прави?
    Ќе родиш ти бебе од 5 кг. осеќам. :wasntme:

На Morenaa, zajka1, DigY и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.037
    Допаѓања:
    3.308
    Сакам да си закажам 4д на приватно, зошто немаше место на државно... Може ваши искуства за болници, цени, доктори?

3. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    9.512
    Ppoima neam src kaj ke se poragjam a kaj i da e moram da se odlucamzos neli posledniot mesec se ide tamu na pregledi. Imam vrski i na gak i vo cair ama neznam ic ne mi se ide tamu ke vidime ako ne sistina ostanuva ili sante.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    @LadyC фала ти мила:$:* Ееее цели скоро три години поминаа оттогаш, ама уште се држам иста.;)
    Во врска со скринингот, во вторник ми е закажан, а јас веќе паничам, карактер ете! Во Плодност ќе го правам, ми рекоја отприлика пола саат ќе трае.
    Има ли некоја од вас што мачи мака со алергија? Пукнав веќе, вчера бевме со мм на Пелистер, се затнав скроз, а очиве зомби.

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    i jas isto ko tebe se chudam. ako e pod 4 kg nazad go vrakjam da dorasne. ne za dzabe me shutiral :D a 7-8 ne sakam ni da pomislam shto kje praj.

На Jagoda123, LadyC, TheSecret и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. S.Snezana

S.Snezana Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2015
    Пораки:
    1.006
    Допаѓања:
    1.625
    Dobro utro od nas sme se naspale so prekini ama dobro e sega odime da setnine tro da go iskoristime vremeto i posle na pregled pa mozebi konecno ke zakzime :D

На MADO, Bebulleee, only44you и 5 други им се допаѓа ова.
  7. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Да се држиш мајка! Прекрасно изгледаш! Јас не се плашам ич од утре, едвај чекам, возбудена сум! :*
    Инаку овој затнат нос мене обавезно секоја вечер ме фаќа во последно време... Не знам како да ни помогнам... А за алергија имам на раце од топло цели ми се исфрлаат и ме чешаат... :/

На BirMelek му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ruruk

ruruk Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2015
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    336
    Јас бев тетово лежев пред 1 месец и уште неможам да се опраам од инфекции толку е нечисто немам збор за јадење не ни одев ми носеа од дома зошто знам кога одев на пракса на педијатрија во оризовата вода најдов накосница страшно е здравството сестра не ни доаѓаше ни притисок ни ништо и дента кога требаше да ме пуштат во 6 вечерта им текна анализи да ми праат за хемостаза а цела недела буквално за ѓабе лежев ......... немој да се нервираш се ќе биде во ред инсистирај барај сестри самата зошто знам ако не викнеш нема ни да дојдат позз и се најдобро :hug:

9. Lorins

Lorins Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2015
    Пораки:
    745
    Допаѓања:
    3.710
    Добар ден женички :)

Јас за прв пат не спиев цела вечер. Досега бебушка мирна, но вечерва ми наплати :D Од 4 часот кога се размрда, се вртам де лево де десно, да не нешто не сум убаво наместена па да и смета, ама не престана. Незнам што ќе беше, се прашувам и дали е нормално, бидејќи досега баш беше нежна...
    Ве поздравувам сите, имајте убав ден :*

На S.Snezana, Lolipop23, Jagoda123 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.149
    Допаѓања:
    329.295
    Можеби си јадела благо пред спиење или кока кола.Тогаш се размрдуваат најмногу

11. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Што убаво, прва ќе го скршиш мразот. Едвај ќе чекам утре да ми кажиш како си поминала:inlove:. Уште оваа недела и влегуваме во второ тромесечие. Се надевам без мачнини ќе влезиме оти ме пукнаа :@
    ПС и без алергија

На S.Snezana, Bebulleee и LadyC им се допаѓа ова.
  12. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    Jas kaj petrova sum isto i skriningot traese 35-40min sigurno. Detalno razgleduvanje,merenje,objasnuvanje.
    I pokraj toa sto se odnapred malku stresni,skrininzite mi se najubavite pregledi i edvaj go cekam toj vo 31 nedela :)

На Bebulleee, DigY и LadyC им се допаѓа ова.
  13. Lorins

Lorins Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2015
    Пораки:
    745
    Допаѓања:
    3.710
    Не, ретко благо каснувам и тоа без шеќер, откако ме уплашија за скриениот шеќер. Јадев едно лепче интегрално и зденка...незнам од што беше толку активно. Сега го нема, сега јас да го здрмам малку :D

На Asiana, joy1 и zajka1 им се допаѓа ова.
  14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ааа ме утеши. а тој у 31 како иде?

15. mimidjon

mimidjon Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2010
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    2.321
    Мaмичке кaде ке шетните ,седете си дoмче хехе жешкo е :) се шaлaм :* aјде ке биде сo леснo нека е,пoсле oдиме вo бебешки муaбети хехе Те фaкa ли паника,јaс мислам ке се oнесвестaм кoгa ке ги видaм a едвaј чекaм нa ништо не мислaм уствaри еднo мислaм третo прaвaм кo тинејџер се oсекaм ,дo хoрмoни ли е дo вoзбудa ли е:inlove:

На S.Snezana, zajka1, LadyC и 3 други им се допаѓа ова.
  16. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    @DigY мене секoј преглед ми е скрининг, се детaлнo гледa секoј oргaн, дури и ребренцaтa :) искренo тoј вo 22рa штo гo прaвев не се рaзликувaше пo ништo oсвен пo ценaтa :^) a се нa се трaе oкoлу 30 минути.

На zajka1, LadyC, MADO и 3 други им се допаѓа ова.
  17. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    9.512
    I jas ne bev na toj skri ing ne mi ni kaza maticnata deka treba, ama prethodno so bev na vonreden pregled vo sistina i doktorkata detalno se gledase i na 4d i dopler.
    E sega kako pominuva vremevo jas se poveke mislam na poragjaot kade sto kako kaj koj doktor poima nemam, site mi vikaat rano e ama ne ke da e ko sto mi izgleda, se poveke i poveke trema me faka.

18. svami

svami Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    251
    јас бев пред некој ден во систина на 4д скрининг, и искрено за цената што ја платив баш и не добив нешто многу, се на се немаше ни 15 мин. само битно ми е дека д-р беше задоволен и дека се е во ред, па парите нека се налет.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mimidjon

mimidjon Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2010
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    2.321
    Кaј кoј дoктoр беше и кoлку плaти?

20. svami

svami Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    251
    3900 ден, кај димчев. за него само пофални зборови сум слушнала и стварно е супер докторот, ама некако повеќе очекував од прегледот.

На TheSecret му/ѝ се допаѓа ова.