Девојчици само што влагам дома, бидејќи сме тазе уселени во станот, бев докупував работи за него, во Бриколаж,па Меркур, па сега Базаро ќе одам, само дома да не се седело...
Мене изгледа ми почнаа тегобите во трето тромесечие. Бебушко изгледа чека да си легнам и одма напаѓа не ме остава да спијам, станувам за во тоалет и кога ќе се вратам во кревет повторно исто, клоца, се врти, се тегне. Почнаа повторно и киселини да ме фаќаат болки во желудникот, од кога ќе легнам цело време осеќам глад па обавезно имам до мене нешто да си поткаснам во текот на ноќта. Во кревет едвај се вртам боли кичма се боли. При вртење само си офка,мм само ме прашува што ти е, му викам ништо трудна жена што да ми биде
jas naprajv ruchok. letna mandza taratur nekolku pleskavicki od tikvicki sto ostana od smesata vcera i kobasicki za mm i rakija. bujrum
Isto. Mm pa se buni sum go budela od ofkanje a i na sekoe vrtenje moram da si podpomognam so toa sto ke se drzam za nego inaku nema stanuvanje.
Lele i jas sum istata mora da setame da iskoristime oti mislam deka 40 dena nema da izleguvame po starski ke terame i nemozam da.docelam brojam denovi koj znaj so ke pram ko ke go vidam
abe kje prichuva mt na saat dva bebe kje te fati vozduh nemoj do tolku da ne izlagash toa samo za bebac vazi
Ја се префрлив у др соба, решив тоа одамна. Секој сам, како шо се вртам - ја не се трпам не па некој друг
Хело девоки. Тука сум, ако ме мислевте Да прашам: знам дека за проверување урина со упат од матичен во авицена е беезплаатно, но ме интересира како е за уринокултура со упат од матичен гинеколог? Се плаќа?
Дaли мoжеби се сеќaвaш нa тoчниoт сoстaв, не мoжaм бaш дa нaјдaм нa интернет. Вo aптекa ми викaaт не се зa вo бременoст сoдржеле мнoгу билки