nema vrska tie se za podobruvanje na mikroflorata, koncentracijata na bilkite ne e tolku golema. tochno za sostavot ne pamtam ama u apteka moze da ti kazat. ako ti reche doktorot nemaj gajle koristi gi, jas gi koristev vo 12ta nedela i imashe podobruvanje mnogu.
Vo avicena za urinokultura se plaka 350 nemoze so upat privatno ispituvaat toa, a ks i urina sediment so upat im e besplatno.
Девојчичи, при кивање и закашлување моментална болка ми се јавува во јајници, нормално ли е? Како со нож во момент, али боли богами, да не лажам... Читав прееска некој пиша но мислам прашуваше за кај папокот. Ако е нормално да не се секирам ондак.
И мене така ми беше, оштра болка и гледав кога ќе кивам или кашлам да се подсвиткам, за да не ме боли толку...Сега веќе ја немам таа болка.
Ќе давате пијачка? Ја раситнавте 2000 страана Добро вечер од мене, само да ве поздравам и да знаете секој ден ве читкам, и се гордеам во вас мешковцииии. Ве гушкам
@LadyC вчера пишувавме за тоа. Нормално е. @Bebulleee куќа части, што ќе пиеш? Јас го заспав малиот и сега чекам мм вечера да "направи" порачав тост. Заштитен знак ми е оваа бременост. Ќе оди мажулево да ми купи, а кога ако не сега? Малку и јас да се размазам, а воопшто не сум тип што ја злоупотребува состојбата во која се наоѓа. Фина сум и скромна, немам многу труднички желби
Значи кај не памтам кој, па не памтам ни кога. Очигледно биле прави кога рекле дека трудниците многу забораваат. Добра ви ноќ од мене, се читаме утре со уште поубаво расположение.
Toj u 31va e za fetalen rast na plodot,samo pratat kako napreduva. Jas mislev vo 28ma za srceto ke imam skrining ama Petrova mi kaza se bilo ok oformeno i bez indikacija ne prakala na toj pregled...taka da 31va ke si odam za slikicka od kureto i faciceto da si zemam
LadyC mene prvpat koga mi se sluci se izvadiv od pamet sabajle bese lezev vo krevet i kivnav takva bolka vo edniot jajnik do poluduvanje, posle uste dva pati mi se povtori i sega, a osetam deka mi doaga da kivnam go stiskam nosot od strav, inaku da ve zamolam ja baram tabelata nedeli i meseci kako bese, sakam da vidam petti mesec od koja nedela pocnuva ili pisete mi
Da ve prasam uste nesto do pred nekolku dena stavav krinon gel sega mi gi smenija vo utrogestan ama gi stavam vo lezecka polozba ama ne sekogas mozam dlaboko da gi apliciram, a nekogas mi se gubat levo ili desno dodeka gi apliciram, kako gi stavate vie, sestra mi mi vika da cucnam ama mnogu me bolat kolenata ne mozam
Jas utrogestanot so meseci veke go redam vo lezecka polozba i nemam gajle, a ne moras ni mnogu dlaboko da go apliciras, ke si napravi on svojata rabota, bez razlika dali ti zabegal polevo ili podesno, samo ti gledaj da e vnatre....
Only44you fala ti najmnogu, jas se nasekirav si rekov dzabe go stavam sestra mi vika klekni ama ne mozam me bolat kolenicite, ne mozam so stomakot da se dodrzam
Ne ne, nemoj da kleknuvas, toa NIKAKO!!! Tuku koa ke go stavis vo lezecka polozba , odma potoa stesni gi nozete, pa za saat vreme on ke si e rastopen vnatre
И јас една недела маки мачам,јас бутниго тоа излизгајсе кон надвор.Во почетокот го проверував и го потурнував ама пошто си накачив бактерии сега го ставам и нека се топи,белки ќе се ресорбира нешто!