Добро утро. Јас уште по сабајле тепачки со мачево. Ја фаќа жута минута овој период па не ме остава да спијам. Вие како сте? Имајте убав и среќен ден.
dobro utro i od mene. letovo spienje samo u kada ochigledno. sve toplo mi e ne mozam da se namestam. otide mm so kuceto u utrinska setnja i ja raat kafe si pijam. uste pod impresii od vcera. denes planiram do bebe market kaj univerzalna da trknam. sakam krevetce da zirneme otkako mm ke zavrsi so rab. ne veruvam deka drveno ke najdam tamu, mislam deka se mediapan se, ama aj da frlime pogled. stiskajte palci
Mami dobro utro i od mene ajde ve molam za pomos kako izgleda koga pagja mukozniot cep sega oblekuvajki se kako ja dignav nogata so zort posto mi smeta meslakot mi istece nesto belo gusto i sega epten se zamisliv imajjte ubav den ve baknuvam
Pa ne bese belo kaj mene, kako kafeno bese, ama toa individualno e. Ajde so lesno, spremaj se, doaga momentot
Dobro utro i od mene. @LadyC veke ti kazale da ne se sekiras, potvrduvam i jas. Odmaraj i misli na ubavi raboti. Se ke bide vo red Jas go pocnav denot so kafe i kolace, malku energija neli vcera za prv pat mi otekoa nozete kaj gluzdovite. Ne mozev da gi prepoznaam deka se moite noze valjda od toploto se pocesto ke bide ova. Denes sum na eho. Da vidime dali bebko konecno ke popusti i ke se otkrie dali e masko ili zensko Imajte ubav den zenski
Dobro utro i od mene mesinja imajte ubav den, deneska treba da gi dobijam rezultatite od mikrobioloskite testovi, pa ke vi pisam
има у ѓорче у комбинација дрво и медиапан, јас изгледа ќе правам, така ми се чини. ќе гледаме деновиве и се ќе ти пренесам што сум видела.
jas iskreno ne pijam edna nedela a doktorot mi rece prodolzineznam od koi pricini ,bev mnogu zafatena prethodnava nedela sto ne mi e opravduvanje za kotek sum.Sega neznam dali da pridolzam pak ili da se konsultiram so doktorot prvo??
Да си продолжиш...нема шо да се консултираш. Извини што коментирам, ама не ми е јасно колку си била зафатена едно апче да не можеш да го испиеш....Продолжи си одма.
Фолната е витамин, не е никаков медикамент, и не трудни ја пијат, а за трудници е многу битна. Пиј си и понатаму до следна контрола, па после може докторот ќе ти смени Цела ноќ лошо спиев, ме скинаа болки низ цел стомак, половина... Како и да се наместам боли, оф оф, синоќа му викам на мм зошто не ми го направи бебето порано, до сега да е родено, ми вика жено неможев, трудна беше Ајде сега да се истркалам некако до дневна, да го почнам денов време му е
JAs zaboraviv da izvestam, rezultati od priska i brisevi uredni, t.e. se kako sto treba, taka mi rekoa Sega da vidam uste urina i toa e, mirno da go cekam naredniot pregled
Женски еве ја тебелата што ви ја ветив. Тие што се заокружени не биле сигурни. Мене точно ми испаѓа и за двете. Кај вас?
Правев приска, скрининг, торч (имам мачорка дома), уринокултура (која најверојатно ќе има бактерија) и крвна. Платив 3100 замисли пошо нели бесплатно. Инаку да знаете (кој е неупатен ко мене) пошо не сите гинеколози ви кажуваат, крвна група со потврда дека сме бремени и упат се дава од матичен гинеколог и во 8ми септември се вади бесплатно. Мене мојов ми кажа сум морала на приватно некаде.(страшно)