http://devetmeseci.net/wp-content/uploads/2016/04/kalendar-trudnoce.jpg за оваа се смета месецот во кој бебето е зачнато а и за другото мислам дека е исто бидејќи јас така си сметав
Браво. Овој тест покажа точно за снаа ми и за две другарки кои во моментов се бремени. Јас за себе не можам да пресметам зошто ми искача измеѓу два месеци зачнато, едниот месец е момче, веќе другиот-девојче.
што и да е нека е живо и здраво само ... полот не е битен .. Уште од стомакот те зеза .. де машко де женско
И јас така викам, здраво и живо. Ова другото ни е за занимација. А види во право си, инает уште од стомак. Заебантче.
ne bash na ova ne mozam da pogodam koe e. togash nezz ni dali moze da go izmerat tolku rano. jas za tezina sekogash i si prashuvav. normalno e ne se sekiraj
Зa тежинa кo штo гледaм немa, кo штo кaжa диги нa сликичкaтa oд ехoтo т.е имa пoсебнa сликичкa сo сите мерки, дaтуми, oбем нa стoмaче глaвче и сл Мене вo 12 неделa ми беше 56 грaмa
@LadyC мислaм кaжувaше декa oдиш вo систинa нa пoчетoкoт, зaштo не си прoдoлжи тaму? Пoевтинo ќе пoминеше негo кaј мaтичниoв. Плус ќе имaше детaлен извештaј буквaлнo нa се. И сликички куп Првaтa 4д сликичкa oд првиoт скрининг јaс си јa врaмив
abe prasaj si na lice mesto, ja vchera prashav i posle vidov na slikichkata. iako uvek pishuva iam navika da prasham
За првото ми е точно, машко е, за второто ми вели женско е, ама докториве викаат машко. По други табели не сум гледала. Е па ќе видиме кој е во право кога ќе се роди