Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    jas ostanav saat i pol bez voda nadvor. pusto ni prodavnica nemase kaj plasticarite. pritisokot odma 100/80. si zemav sea do mene welnes voda i cela ja tamanam.

На LadyC и S.Snezana им се допаѓа ова.
  2. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    9.507
    Ajde kaj mene na gosti ima kolku sakas. Mm se uprpa vcera pa vo 12 vecerya polnese se sto mu dojde pri raka haha, a voda ustvari imame. Inace znae li nekoj koga gi pravat tsh vo avicena denes bev za kks i plus tsh i mi vika rez za tsh vo cetvrtok a ic ne mi tekna deka utte e cetvrotk pa da prasam dali ovoj ili drugiot. A ovie soferive na bus bezobrazni do krajna granica mislat kompiri vozat ne lugje se iznervirav i si se vrativ so taksi.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    za. dva dena mislam gotovi se rez.

4. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    9.507
    Epa zosto mi rece cetvrot a utre e, i plus nesto komentiraa so taa do nea dali deka i toa mi bese so sifra za trudni a ustvari si e 700 neznam. Ako fi nema do petok ke im se javam neka ne zae.avaat itno mi treba:@

5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    abe trkni utre ili po meil reci im da ti gi pratat

6. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    9.507
    Epten mi e daleku. Ako ne go prarat utre ke im se javam pa ke vidam sto ke kazat, ako ne ke go pratam mm.

7. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Прво ЦТГ во 31 недела

На Mimice му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mimice

Mimice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    92
    цццц..јас ќе се породам а уште не ме пратиле ЦТГ да правам..значи стварно мора многу да се пази и да се обрне внимание на матичниот гинеколог кој ќе ја води бременоста... :@

На Smizzy, LadyC и Lorins им се допаѓа ова.
  9. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Женски треба да пишам одмор на работа и сега се мислам, друштвото ќе одат после 15ти август, сакам и ние да сме со нив. Тогаш ќе бидам почеток на 6ти месец. Најверојатно ќе одиме за Грција на некој од островите. Што ќе кажете а? Да одам тогаш или порано додека сум уште помала. :?:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    @Lolipop23 jas ne se osmeluvam da odam na odmor. Ne ni pomisluvam iskreno. Edno malo dete, dve vo stomak, ne ne. Ako ti dozvoli maticniot da odis.

На Smizzy, TheSecret и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.145
    Допаѓања:
    329.236
    Прво цтг во 35 та направив

На Mimice му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Е да, кај тебе ситуацијата е покомплицирана. Јас здравје, ако е се во ред и ако дозволи гинекологов сум решена да одам, ми треба одмор, многу, настрана од се, работата ми е стресна, имам и семејни проблеми, па би сакала да се исклучам неколку дена од реалноста. Само ми останува да размислам, дали сега пред сезона во јуни додека сум помала, или после сезона, крајот на август. Во јули баш во најжешкото не ми се оди.

На eleni27, Bebulleee и Lepaaa им се допаѓа ова.
  13. l.e.o.n.a 31.07

l.e.o.n.a 31.07 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    543
    Јас идам од 11 ти у Грција али тука поблиску на прв крак и тогаш ќе бидам 31ва недела...
    Сепак јас не би идела подалеку на островите во бременост така да наговори го друштвото поблиску негде или па сами одете си

На zajka1 и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    zborni si so doktor i @NanaMia neka ti dade sovetche plus. taa y sedmi odeshe na Krf :D

На NanaMia, Lolipop23 и LadyC им се допаѓа ова.
  15. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Ухууу имам време :rofl:
    Фала ти :*

16. Stasija

Stasija Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    1.276
    Zamisli mene maticniot mi napravi vo 33 brisevi za streptokoka, a drugive nema namera da mi gi povtori. Bas se zacudiv.

17. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Заборавив да ви кажам закажав во Санте кај Адамова за утре второ мислење. Тука може и за пол да разберам.Башка ми кажаа дека е специјалист за скрининг. Приска пак не правам, многу пари ми се... Ќе видам ваљда се од скринингот.

На DigY, Bebulleee, Jagoda123 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Stasija

Stasija Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    1.276
    Vcera bevme na pregled na GAK tolku se razocarav od dr Stefanija sto ne mozam da vi objasnam. Predadov kniska i cekav sat ipol i vo 11 dr izleze od ordinacija, pomisliv deka e na pauza posto na vrata pisuva od 11-11:30 pauza, ne mosev da trpam veke i zaminav do toalet na mocanje, bukvalno na 7 minuti. Vo megjuvreme taa da ti se vrati vo ordinacija, sestrata me povika i mazot mi vleze da kaze deka sum vo toalet, a gospogjata vednas iskomentirala i jas trpam i mene mi se ide, pa ne idam. Da li vi se veruva? Pa raboti so trudnici i da ima takov komentar za bremena zena, uste malce i vleguvam vo deveti mesec?! Bitno se e vo red so bebule.

На MADO, Lorins, LadyC и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    Женички, ќе ве замолам за совет...сестра ми само што влезе во 34 недела, но веќе неколку дена мака мачи со ситни брунчиња на дланките и стапалата кои многу ја чешаат.Моментално става течна пудра, колку толку да и се посмират додека вечерва отиде на лекар.Многу е уплашена...читав дека се јавува во бременост. Искуства да споделите ...ви благодарам :hug::hug::hug:.

20. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    @Stasija за жал така е кај некои доктори на ГАК. Но ги има и многу љубезни меѓу нив. Искрено јас секогаш на најдобрите налетувам. Затоа и презадоволна сум од ГАК.
    @Smizzy жено се наведнуваш ли ти со малото? Јас се наведнувам, ама сега нешто се подзамислив да не повредам некое од бебушите.
    @mimidjon пријави се, те мислам ;)

На Smizzy му/ѝ се допаѓа ова.