Господ ми е сведок дека и на маже ќе се израдувам како и на девојче . Само да ми е здраво и живо и да ми се среди ова со хематомов. Што и да е е креација моја и на мм и нема нешто поубаво од тоа нешто што ќе личи на нас двајцата.
Не се оптеретувам ради др. Нетрпелива сум, маана ми е тоа. Само да знам чисто онака од љубопитност. Јас уште од сега го сакам повеќе од себе и би дала се само да ми е добро.
Еве ме, добро сум. Баба ми ми е нагости па слабо се уклучувам Преглед имам за 2 недели, ќе видиме колку нараснале црвците.
Нормално е да си љубопитна, но биди подготвена и на машко и на женско, ти кажувам од искуство, само розеви фустанчиња гледав, женски имиња имав... И секако дека ќе го сакаш најмногу на свет, тоа е дел од тебе, сега одмарај си, гали мешето, слушај советите од докторот и не мисли многу ни на хематомот. Јас со првото на почетокот имав голема циста, ама докторот ми кажа да не се секирам, бебето ќе ја оперира
Во која недела ја правеше и колку кошта тамо?Се двоумам ,дали е доволно само ПРИСКА или да го правам овој транквилити тестот??
@LadyC jas epten sakav devojce, ama gospod me nagradi so uste dvajca mazi i sum presrekna. Zaljubena sum vo sinceto. A be ne mozam da mu se iznagledam. Ke vidis kako e. Vecerva porano legnav, za spienje neznam koga ke bidne zosto za prv pat vo mojot stomak se slucuva borba Vozbudena sum do plafon, gi osekav i prethodno, ama ova sega e nesto posebno Prvite bliznacinja od ovaa tura bliznaci se rodija, @mimidjon ne napravi gordi tetki Da se zivi i zdravi Ve citav za otocite. Mene samo nozete mi otekuvaat, stapalata, ogromni mi stanuvaat. Od toploto. Eve denes ne bese tolku toplo i ic ne mi otekoa. Kako ke go terame letovo kojznae
Dobro utro mami pak jas ajde ve molam za mislenje od sinoka 1:30 imam bolki na 6-7 do 10 min rastojanie.Kafeaviot iscedok od vcera pominuva na kaj crvena boja.Ako moze da mi kazete koga e vreme za vo bolnica bolkite uste se trpat.imajte ubav den
Јас сум возбудена за тебе! Нели и компот немаше болки па се породи?Јас МИСЛАМ дека кај сите е различно. Не знам дали има будни искусни мами моментално да ти помогнат. Да си прашаш бар по тел? И пиши да не те мислиме. Ајде со лесно нека е!!!
Добро утро мами. Денес второ мислење... Сега ја нема возбудата, само страв, зашто сум коркач малку. @zeka како си душо? Одмараш ли? Пиши ни. Мами ве гушкам силно, вие сте ми виртуелна фамилија.
dobro utrooo nas kuceto use u 6 ne razbudi, setna so mm i eve go dreme do mene sea. denes planot e da. primi vakcina besnilo ama ke vidime kako ke tece denot.
Дома сум. И врска немам. Се мислам да си купам симит со пица... Или да испржам лепчиња. Идеја никаква...
Многу размуабетени по сабајле. Добро утро и од мене. Јас јадев веќе Сега и кафе ќе пијам и да тргне денов, главата вчера и во спиење ме болеше дури ја осеќав од толку јаки болки, ама помина утрово, па се надевам нема пак да ме фркне.
Добро утро јас од кревет ви пишувам, уште си се врткам не ми се станува ама мора да се јаде сабајле во 6 станав за до тоалет многу бев гладна и си каснав еден ред чоколада да ме засити. Сега да видиме што ќе се јаде сабајлево. Убав ден