Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Mesinja i mamicki eve me i mene so ubavi vesti ....me simnaa od infuzija sega sum na tabletki 3 x 1 na den i utre ke mozam da se prosetuvam tuka niz bolnicata nekolku pati po pola saat cisto da vidat kako ke bide so tabletki i bez infuzijata....
    Inaku neznam dali vi pisav deka mi bea pronasle nekoja bakterija koja dala pridones vo otvaranjeto pa sega mi ostanuva iglata vo rakata samo radi taa infuzija koja ja primav dvapati na den plus radi lecenje od bakterijata......
    Kako i da e presrekna sum se osekam kakp preporodena nezavisam od masinata za infuzija veke se nadevam deka sabota ke sum si domce .... :rofl:
    Inaku mislam deka Forko napisa za prcenjeto na gazeto ili glavceto na bebceto hahaha....i kaj mene mkla barem ednas vo denot ke si go isprci gazeto nagore i toa desnata strana od meseto mi se podiga skroz epten se poznava hahahaha.
    Jas znam deka e gazeto bidejki glavceto na prclata i e epten nadole se druzi so mojata lepsa polovina hahahhaha .... :$
    Za aktivnosta na cucata i jas ke se pozalam ne e bas kako sto bese ama pak sega mnogu poveke gi osekam nejzinite vrtenja i ikanjata koi i se dosta cesta pojava.....
    I nemoze i nemoze da se navikne na Ctg , pa tolku da ne go saka go kloca hahahaha.....
    Ve pozz :*

На Vetruska, HeidiDiWalt, Forko и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    ете сабатини мила и реков дека се ке биде ок само стрпение треба еве сега и со таблетките ке си бидеш ок па за некоја ден и ке си одиш дома а за бактеријата подобро е што ј апронашле сега за да не направи предвремено породување сега ке ја излечат со антибиотик ти само кулирај и уживај

На sabatini му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ana.tinkerbell

ana.tinkerbell Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Мешиња мене денес денов ми е хаос, мислам никогаш не сум била по депресивна, се ме нервира а и цел ден сум си сама и од кревет до тоалет и назад :puke:

4. blagica1991

blagica1991 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    380
    Допаѓања:
    209
    \

ке ти мине мила и јас сум така денес , пробај цеден портокал мене сега ми препорачаа божем подобрувало :)

На ana.tinkerbell му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ana.tinkerbell

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239

Сеа само што се напив цедевита као да ме освежи ама ке си направам и цеден нема да е лошо фала благиица :* само денов нека помине бљак

На blagica1991 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    И мене ми е така денес, (гледам една недела сме разлика), денес го испратив мм на работа, и не станав од кревет до 5 саат. Моите ме чекаа на ручек дома, јас абер немав за мрдање. Еве тек пред саат време дојдов, одвај, и мислам дека дишам на шкрги.

7. ana.tinkerbell

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239

Дааа недела дена сме разлика мила како и да е близначиња ќе ни се во хороскоп ( како мене ) :D а за стањево наше ај да се тешиме до времево грдо дека ни е вака ништо не ми се прави ни мене, какво излагање, а па дома спобудалувам крајот не ми се најдува добро е ти барем си мрднала до некаде :*

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Srckiiiii e se zalete vie barem mozete no nemate volja toa e loso sigurno vie od vremeto....i tuka ne e nesto podobro nikako da se stopli.....no mislam deka na Heidi ke i e ribi lepotanot ako se rodi na 6ti pa i pred 6ti mislam...bidejko e posle mene i mene mi rekoa ribi no ajde mozebi ke si se olesnime vo majjjjjj pa bliznacinja hahaha...kako i da samo zivi i zdravi da se .... :*

9. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Зашто детево ми е толку тромаво денес? Од памет ме вади :@
    Кој од вас оди кај Коруновски?

10. ana.tinkerbell

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Саватини срц риби мислам дека е од 19ти февруар до 20ти март нешто се имаш збунето, а за близнаци знам по брат ми дека он е на 10ти јуни роден а е близнак е сеа незнам до која дата беше точно после тоа

Јас одам, ама кај докторката Сузана, ти си баш кај докторот?

Последна измена од модератор: 16 мај 2017
  11. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

Leeleee sramota c c c si se izbrukav ko prvodelenec hahhaha ....izvini mila vo pravo si sum mislela valjda za nekoj drug znak ama ajde de pusta edna glava i eden mozok hahah....ama vazno aktiviran mie za nesto hahah....vo pravo si tocno bliznacinja
    Ti blagodaram :*

На ana.tinkerbell му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ana.tinkerbell

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239

хахаха уживај срцка оправдано е и јас незнам кај терам,да не знаев по брат ми јас ке ти речев дека си во право така да не се замарај :D :*

На sabatini му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Јас кај сите сум :)
    Една колешка и откриле во систина хп вирус не знам што е тоа ама треба да се оперира...и сега била кај коруновски и и рекол нема потреба да те сечат може и ласерски..ама оваа отишла да праша и други и на гак и ртекле и секаде дека мора операција.Му се вратила на овој и као овој и рекол ааа даа така требало. :@
    Муабетот ми е почнав да сумљам во него да не нешто не ми видел.Ипак е дете во прашање.

14. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    Off forkoo ne panici srcka do sega fala bogu si dobro sto paniki si stavash sega ajde zaboravi i uzivaj si ;)

15. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    Па како можел да утне? а мене резултати скрининг ми прави...како така лапни парите и толку.

16. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Ееее и маж ми е 10ти јуни :) Па ме запна да сум го држела во стомак до 10ти за заедно да славеле роденден =)))))
    Ама не верувам дека ќе го дочувам, многу е бесно и брза надвор нешто да не пропушти :)

17. ana.tinkerbell

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    239
    Форко ради тоа најдобро е мислење од повеќе доктори, па и колку и да е стручен некако ми се сите како во глава мавнати ( со извинение ) :D Кога ќе појдам таму на преглед све некако набрзина ме прегледуваат, ја прашувам дали ттреба скриен шекер да праам, паааааа викааа нема потреба, и следниот преглед ми вика па како сакаш ти така ??? и јас прашалници незнам што да правам, една пријателка за кај Коруновски ми има кажано дека и рекол дека немора да прави тоа приска тестот па после и испаднало некој проблем затоа што не го направила и јас да ти кажам истото се прашувам што ако не ме гледа доволно, па го терав мм да идеме систина таму да ме видат како човек, само ајде да не си правиме за безвеза паники ако има нешто што не треба тоа се гледа ваљда не се толку неписмени

18. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    Ima i takvi doktori srcka. Ama Moze kaj tebe neZgresil vidi ako ne vtoro misljne pobaraj samo pred kraj da se ispanicish i stresovi

19. Forko

Forko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2012
    Пораки:
    954
    Допаѓања:
    586
    E баш така е!како дај парите и бркај работа кој стигне ме гледа и само ме тапкаат по рамо.Сузе и Снеже ми се ОК али он ми е дебилен материјалиста.За во систина нема да одам за џабе да фрлам пари ама нареден пат има да го уковам за тоа столот да види се у детали :@
    Сега се сетив за еритромицинот гарант читаше.Запнал сумамед па сумамед кога згрмев таму!Јас ќутам ама не ми се кашувај на глава.Сите тројца различно ми зборат...Многу сум бесна да ти кажам.За 2 недели сим на ехо и стварно ќе покажам заби.

20. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    Форко па знаеш дека јас се спремав за :punch: и Симона ми се понуди за помош може еве сите три ке одиме прво кај мојов матичен па после со ред кај треба таму :) мојов уште од врата да каже дај парите и оди си :x ама не бил само тој таков изгледа ,па уште ми вика проверив по меил не си направила тест за скриен шекер демек ништо :doh: не прави бизнис од мене,нема процент :x :x

На Forko му/ѝ се допаѓа ова.