Да, се додека не се неиздржливи и не те оставаат без воздух. Многу одмор, магнезиум, течности...и ќе се смири.
Mesina i koga ke se najadam pak mi grgorat crevata nekoj zvuci od stomaceto mi izleguva sto mozi da e .. ? Vo 4 mesec vlegov ... )
Здраво Мамички.. едно ваљда глупо прашање од mommy to be ако сум 7+1 тоа значи дека сум осма недела или седма.. нешто правам математики ама викам ај да си прашам тука @zajka1 со лесно
И мене ме бунеше,прашував неколку пати. Значи дека имаш полни 7 недели и сега почнуваш да полниш 8ма.
Neznam Dali ima vrska toa sto e ladna vodata so bremeneosta.Jas ne prasav za Ohr.zatoa sto onaka ne sakam da se banjam em ladno em boja tesko se faka
Enter your phone number here Јеиии, и јас така мислев ама викам ај да не грешам и да си додавам една недела плус )) иначе денес правев анализа на крв, малку хемоглобинот паднат ама со тоа од секогаш имав проблем, така да дури сега ми е и подобрен малку. Инаку јас за железото јадам семе од коприва со екстракт од јачменов слад, 1-2 лажички на сабајле.Мислам дека ми помага
Zajka ni se porodi Cestita mila, ziva i zdrava, sreka da ja prati cel zivot. Se najubavo vi posakuvam, sekoja zelba, realnost. P.s mislam deka upravo ja zemam krcmata
Enter your phone number here на преглед бев минатиот петок и да имаше реакција.. ми пушти докторката да слушнам.. јас не очекував толку рано дека ке има и со солзи излегов ))
И мене ми е секое излагање драматично , секогаш плачам, денес поготово кога видов и рачиња и ноџиња и окца... Ќе видиш за некое време. Нема поубаво. И јас сум плачка.
Девојки хелп. Треба да одам да закажам термин за приска - се прави од 11 до 13 недела. И повторно се губам околу неделите, сега сум 8+4, тоа значи дека сум девета недела, нели? Минатиот пат докторот ме збуни со нулта недела... хаос ми е во главата, а матичниот не се замара многу со моите датуми најверојатно јас ќе треба да му кажам кога ќе сум 12-та недела
Mesinja dali nekoja gi piela Centravit prenatal,nemase pregnacare pa mi gi preporacaa ovie a i poevtini se 750 den 1+1gratis,dosega nesum gi piela znam vitamini se no nemam nikakvo iskustvo so ovie
Ќе пукнам ако не споделам!!! Толку силно се размрда бебушка, што срцето почна ептен забрзано да ми чука. Многу се возбудив. Прв пат вака убаво ја чувствувам. Сигурно сакаше да ми посака добра ноќ. Аххх убавини..