Мене ми се подарок од сестра ми, па не знам за цена. Таа работи во фирма за козметика и храна - дистрибутери за колекцијава. Колку што се сеќавам спомна дека во Космо ќе се продаваат. Дискутиравме еднаш на темава и тука, па некоја од членките имаше пишано дека и во Зегин ги има. Провери по аптекиве.
Добро утро мили мами. Како спиевте души? Јас конечно без прекини се наспав. Инаку @DigY мислам спомна некаде за некоја маст или сл за гради, пупкиве ми расцветаа како марула у петок. И болат... Хелп? Убав ден мајчички
Добро утро мешковци и од мене. После 14 ч спиење со прекини за вода и веце, го галкам мешко и пак ме мрзи да станам Кога поминува мрзоволоноста знае некој? Убав и исполнет со љубов ден ви посакувам
Супер саботно наспана до даска сега нешто низ дома и после кафе ќе се пие на ова сонце , иначе јас го користам за пупките презадоволна сум од дм е купено
e toj lanolin i ja go koristam. mn pomaga. 212 den e. jagotke se utepav barajki toa od sanosan i ne naov ( denes na mekicki kaj majka mh mh mh... posle ke trkneme do kaj jovanovski da go napiseme konzilijarnoto i se nadevam posledno ke e.
Фала. 1.5 год. треба да е разликата. Штета. Претпоставував дека е намалено бидејќи првиот пат беа исти цените, па се понадевав дека и сега е така бидејќи ги праќаат во истите лаборатории. Сепак разликата во цена е драстична.
Zeni dobro utro, jas sama se kazniv i denes dojdov na rabota. Samo da ve pozdravam i da vi posakam ubav den, jas nekako kako nastinata da sum, na nos zboram.
И јас користам само тоа, една павловичева + 2 кутии маслени АД капки. Од другарки имав само позитивно мислење, затоа го користам. Јас сум 7ми месец, засега немам стрии, до крај ќе видиме
LadyC i jas go imam istiot problem so pupkite mi rascvetaa, pa bolat auu inaku jas stsnata od 7 ne me ostavija da pospijam zurka, se razbudile, si igraat, me shutiraat odi pa spij, inaku ova spienjevo na strana mnogu tesko mi doaga, cela se ukocucam i bolki vo nozete imam, razmisluvam da kupam od trudnickite pernici
Јас користев кокосово, бадемово, од еуцерин, од валеда...не знам што не ставив и џабе беше се. Кожата сколна кон стрии едноставно. Делумно избледоа, а најискрено и не им се замарам. Сега пак ќе биде исто. Ќе се мачкам, па што ќе биде нека биде. Јас имам од оние перници за доење кои се користат и за спиење ама не ми беше удобна за да спијам...не знам оти. Ја користев на почеток при доење, но не и за мене кога спиев.
Добро утро/добар ден и од мене Јас последниве два дена, поточно кажано ноќи имам страшни болки во грлото. Ова ми се случува секогаш кога времето ќе почне да се менува. Два дена кашлам и грло ме боли, а кога ќе се стабилизира времето и мене ми се средува состојбата. Чудно! @DigY провери ли во Космо? Зегин? Не се сеќавам која членка беше, ама знам дека рече во Зегин ги имало сите колекции на Саносан (за деца, за заштита од сонце, за осетлива кожа и т.н.) многу веројатно е да ја има и оваа. Ајде прва прилика ќе ја прашам сестра ми па ќе ви пишам. Кога им беа производите во магацин уште пред да ги понудат било каде ми зема две колекции. Супер се и гелчето, а поготово спрејот. За гелот дури мислам дека истата членка рече го користела. Е да ме утепаш не се сеќавам која пишуваше. Еве ако прочита нека се јави.
Јaс гo кoристaм гелoт зa туширaње сaмo штo гo дoбив нa нaгрaдa, aмa прoизвoди нa сaнoсaн имaм гледaнo пo мaркетиве
Се напнав што не можев да се сетам која пиша дека го користела гелчето. Значи и по маркети ги има колекцииве? Епа сигурно во Веро и Тинекс може да се најдат.
Мешиња а кога почнавте да користите креми против стрии? Јас за една недела ќе одам на одмор ќе бидам 11 недела и незнам што треба да земам од лекови креми итн бидејќи нели само фолна пијам
Dobro utro i od mene ,jas da vi se pofalam vecer sum na 10 god matura mnogu se raduvaminace ovie dva tri dena imsm blagi bolki vo kolkovite kicmata i vo dolniot del na stomakot 20ned sum ,sto mislite od sto se?Se siri matkata ili ??
jas uste ne koristam nikakva krema za strii ,samo se mackam so pavloviceva mast isto samo folna pijam i sumeki vitamin c so kalcium ,drugo nisto