Да ви кажам искрено, порано пред да бидам бремена, секогаш сум викала дека царски ќе одам зашто ми било страв. Сега немам став, викам дека ќе биде како што ќе треба да биде, здрави живи и во најјдобар ред да стигнеме до тој момент. Јас читам секакви приказни, и за царскки и за природно, и позитивни и негативни,ама ништо не земам здраво за готово дека така и со мене ќе биде. Всушност уопште не размислувам на тој момент, оставам на судбина, како треба да биде, така.ќе биде. *
Добар ден и од мене За пораѓај сте се расприкажале. Го гледам мм пред некој ден пуштил на youtoube пораѓај си гледа (он се спрема место мене ) и ми дава јас да гледам, што да гледам пребледев, го искарав друг пат да не ми пушта и да не ме плаши повеќе. Јас се трудам да остснам прибрана
Дајте линк од темата кај што се сликаме, денеска планирам фотосесија за крај на прво тромесечие, онака неделно
Кажете ми дека сега што осетив мало скокоткање во стомакот подоле на кратко, можно ли е да ми е беблето или јас се филмам? Кажете ми какво е чувството од почеток. Мешко расте константно.
Се наведнав и си го потсвиткав мешето, тогаш осетив голицкање. Којзнае што беше. Може не било оно. :/
Dobar den na site Se naspavme sabajlevo so sinko, toj se napi mlekce, pa tatko mi da dojde na gosti. Deneska se dodeka ne pocne da vrne, vnatre ne vleguvam. Ako treba do 12 vecer nadvor ke sedam. Vozduh mi treba i sonce. Imam mnogu nervozen period, pa nadvor iskreno ko nadvor od makata da sum. I zgora na se sonuvav epten los son za bebinjata. Dojdoa gosti, pa svrtevme skarice vo dvor mhmmmmm. Se iznajadov. Sinko plus mi zaspa bas koga bese gotovo jadenjeto, pa posedovme raat. Sega si gleda on crtani, bebusi si pretaat vo stomak, jas lezam malku, pa da se pocastam so eden tus, da mi se osvezi i dusata i snagata Posle ako ne ni zavrne ke prosetame na lulaski i ete ti go denov otide. Inace postov od sabajle pocnav da go pisuvam, edno 100 pati go prepraviv Ubav den zenski
Treba uste mnogu da pisuvame jas i ti,samo Sto se nema vreme Inaku temava e mnogu interesna. Kakva e Ovaa diskriminacija
Не е дискриминација. Во темата има фотографии кои не се за да ги гледа кој стигне. Треба да си член на форумов извесно време, да пишуваш, да се дружиш, да ги запознаеш останатите членови па да имаш привилегија да ја видиш темата (и уште неколку како неа) Кога би ги гледал фотографиите било коj, поголеми се шансите истите да бидат злоупотребени. Затоа е тоа "Тајно катче"
Девојки, а вие почнавте да размислувате за именца? Не дека е многу итно и битно, но мене забавен дел ми е смислувањето на името за бебе!