Јас сонував дека носам близнаци... Ги изнасмеав сите од сабајле, немам нешто посебно многу близнаци во фамилија, па смешно е. Уште стварно да ми каже близнаци во четврток, во несвест ќе паднам! Мајка ми ми ја напика таа мисла во глава затоа што тестот покажа 2 исти црти, немаше никаква разлика помеѓу контролната и тест линијата. Двете жар црвени, и одма покажа, како се движеше мокрачата дака искачаа ко нездрави. Многу си замислувам и јас, кај за едно се изнамачив, па сега 2 од еднаш!
Јас имам ставано, се препорачуваат , односно ги даваат за целосно обновување на обвивката на матката(ако добро разбрав, одамна беше), да ти кажам грозно е што на крај паѓа цело парче, незнам како да го наречам, месо, кожа. Ништо не осеќаш, ама од памет да се извадиш е работата. Инаку докторот кај кој одам последниве 5години, ми кажа дека тие не се воопшто практичнин вагиналети, ниту пак корисни. Со тоа што демек ја обновуваат обвивката, додека паѓа старата, врз неа расте новата, која доаѓа во допир во веќе постоечки инфекции(од старата), така да не е практична работа. По практично било да се “изгори„, незнам со некој инструмент, така го нарекувале иначе не горело вистински , зошто на тој начин целосно се вадела старата, а после се создавала новата, но ова само во неопходни случаи. Кај мене всушност немало потреба од примање Алботил, зошто се работеше за кандида, а овие вагиналети служат за потешки инфекции. Така да внимавај
Мамички јас да ви кажам утре сум на преглед во ГAK кај докторот што ќе ме пораѓа да сум се запознаела да ме прегледал, едвај чекам да го видам бебушов мој, во последно време некако ми е успан само ке мрдни ке се премести на другата страна и толку душиче мое
Земав благo и ја дрмав ама нејќе да стане офф еве се разбуди... животот ми се скрати Ама зашто не реагира одма? толку цврсто спие? Едвај чекам да се роди да ми се скратат овие секирации
абе ке спие кога ке се роди нека не ме вади од памет еве и сега се размрда и пак заспа и толку. Се е во ред нели?
Ја па си викам само ја сум ваква Иначе во една прилика докторката ми кажа, не е во ред воопто да не го осетиш бебето неколку дена, се останатото не би требало да не загрижува, понекогаш зависи и на која страна си е свртено бебчето па се осеќало помалку или повеќе. Ајде одиш за 2 дена на цтг, ќе ти се смири душичката
Какви бе 2 дена? Утре одам кај ќе издржам 2 дена ќе приумрам јас ја осекам секој ден само што не толку активно мене тоа ме нервира не може само да спие и од чоколадо само малце да мрдне и толку.
Kako be nemoze? Pa 30 dena od koga ke se rodi samo toa ke pravi Ke cica,spie,kaka I mocka nisto drugo Zatoa ke imame vreme nie mamickite da odmorime I oporavime od poragajot
нормално е да се намали мрдањето бидејќи бебчето расте и се повеќе му станува тесно така да нема место да мрдање многу . инаку на државно мислам дека не се наплаќа доколку имаш картони
Јас па само навечер го чувствувам кога ќе си легнам да спијам, тогаш фудбал игра преку ден многу малце ноќно бебе ќе е моево, Форко нормално е срц, веќе нема ни место за да прави егзибиции а и си спие сигурно
форко ова твоето е баш затишје пред бураааааа ке се раѓа бебуш изгледа очекувај контракции кај и да е за некој ден
Аааааааа!!!!????? Мислиш? Ако е така ќе сум најсреќна Мислам дека не и е рано ако сум 36 Ајде,ајде ќе се јадат мекици
Jas maka macam so spienje nemozm nikako da se naspijam legni na edna strana ili me mi otrpne ili ke pocne da me boli od tezinata ,legni na drugata isto haaha probuvam na grb tesko mi uspeva i ova kombinacija....i taka jas cela vecer si se vrtam kako na ringispil da sum si...i taman nekade sum zaspala pa ke pocne noknata druzba so toaletot i taka nikako oko da sklopam....podocnaci imam do kolenata hahaha....Drugo sakam da prasam koga odite dali pocnuva da ve tegli nadole t.e mene mi se slucuva kako (klitorisot) nekoj da mi go raskinuva neznam kako da go opisam toa custvo....Drugo da se pozalam nemam haha se doplizuva poleka poleka do celta hahhaha pretame mnogu i koga ke fatam na toa mesto kade sto pretka kako da dobiva sila i uste tolku pocnuva ....se oseka ponekkgas kako da i pukaat koski ili da i se previtkuva race ili nogicka hahhaha .....Vi posakuvam ubav den i takaaaa.....P.s da ne napomenuvam na sekoj post za latinicata nemozam na mob da ja napravm.. Forko mila ne se sekiraj normalno bilo da ne mrdaat veke tolku tvojata e i pogolema haha nema mesto kutrata i nejze ne i e lesno hahahha......ajde uste malku ostana ke se guskate....
И мене ова ми се случува посебно последниве денови. Имам грчеви долу на `онаквата` вчера па и на препоните, и паничам ептен, само викам `леле готова сум се отворам, ќе се породам и сл` Ама мм веќе дека ме знае убаво, не паничи, ми се смее. И еве уште не сум се породила =) Ги снемува тие контракции, ќе се јават, ќе зачестат па ќе ги снема...и така во круг... си ја зголемив дозата магнезиум, од паника и заради превентива....почнав да пијам две шумливи по 250мг