@LadyC gali meseto, odmaraj i slusaj go doktorot! Misli pozitivno i zbori mu na sinko jas na mojot mu zboram, ma da e mrzliv i ne reagira solzi nikako! Ke te oseti bebus i ke vlijae i na nego ti posakuvam brzo da pomine se i da ste mi dobri so bebko
Cccc mn pari im trebaat bre,500den za skrien seker,baska 130 za krvna slika i mokraca,ova da si apnes od gaze
Zdr zenicki koi se najbitni skrininz ili nz kakvi pregledi vo prvoto tromesecje i pisajte na koja nedela se pravat zosto glavnote pregledi sakam da gi pravam vo Sistina ? Inaku sega sum 4+ 5 znam mn e rano ama sepak sakam da si znam
LadyC jas dva pati krvarev vtoriot pat mnogu i me zadrzaa vo bolnica posle dve nedeli lezev i se sredi, samo odmor i miruvanje dodeka se sredi, te guskame i site sme so tebe, samo pozitivno misli si
Kolku sto znam ribite duri i preporaclivi se vo bremenosta,za zajak i jas imam slusnato,a za riba imam slusnato deka do godina ne mu se dava da na dete,e sea sekoj si znae razlicno
Lejdi samo hrabro se ke bide vo red kako sto e gospod nikoj ne e. Digi imas pravo so ova deka nisto ne ni vleglo haha eve mene od edni brisevi pa pola saat posle toa me bolese Inace jas si dobiv tothema i toa 3 na den tesko mene nekako mnogu golemi mi se gledaat ampulive jas mislev apcinja se lapni goltni
Mamicki deneska si se podnoviv, prvite trudnicki alista si gi kupiv si zemav letni dolgi pantaloncinja i sivi bermudi za po doma posle si bev na kafe i mnogu ubavo mi dojde Da ve prasam jadete li zdenki ?
Од 11+6 до 13+6 треба да го направиш првиот скрининг и приска (за тоа ти земаат крв и е испитување за даунов синдром). Тоа ти е обврска во првите три месеци.
@LadyC душичке си се испаничила ептен. Те гушкам Ајде сега само позитивни мисли, одмарај, релаксирај се и се ќе биде во ред. Значи маженце е а? Срцко, никаде нема да оди, убаво му е кај мама во меше и уште долго ќе си седи таму. Гушкај мешето и опушти се! Јас дури сега се уклучувам и гледам сте се изнамуабетиле, едвај ве дочитав. Имајте убав ден!
Јас само да ве поздравам сите и на @LadyC поддршка и позитивни вибрации , сигурна сум дека се ке биде во најдобар ред и ќе се гушкаат со здраво право бебче. Јас инаку синоќе едвај заспав болки во секое ковче а најмнгу во колковите. Сабајле така не ептен цврсто заспана го осеќам мм станува за работа и ме пофаќа меѓу нозе да не не сум мокра Леле си викам колку е нестрплив веќе инаку овие девет месеци човекот си заслужи орден за трпение и успешно справување со луди женски хормони. Ама за тоа друг пат ... ви посакувам убаво попладне (Сега гледам тоа горе е мокра е во смисол да не ми пукнал водењак, да не помисли некој на нешто друго )
@LadyC srcka ne panici. Lezi nemoj da si mrdnala, tamu vo bogdanci neka ti ugoduvaat, baraj i na sveki se sto ke ti tekne. Samo pozitivna misla i se ke bide vo red.
Сум спиела малку, се преморив денес. Миле паника. Ви благодарам на сите, души сте најголеми и не знам што би правела без форумов! Многу учам од вас и имам огромна поддршка. Ви благодарам!
Lejdi izleguvaj nadvor na sonse. Zemi si knigicka nekoja i otegaj se nadvor.konecno gi snema tie oblacite od sabajle