Абе си се чудам значи цело време отворам на форумов, само читаме цело време, нема шанси саат да помине а да не ѕирнам дали има нешто ново, дали некој нешто пишал, да прашам, да кажам...Гледам сите сме така...Е ме интересира порано кога немало форуми, поарно било или полошо? Шо праеле?
Иначе ја денес се опремив со праски диња и цреши. И семки наравно. Ај викам барем доручкував асално, па вечер мож ке се натерам уште еден оброк да изедам. Чудно,не личи на мене нели?? Кикин ќе сме се собирале по клупи ко старцине
Имам од Џамбазов книга, но строго ми забрани да идам било кај освен до вц. Бев пред малку, се потстишило крварењето (сукрвицата) . Ќе издржам мушки за бебуш 10тина дена во кревет. Инаку не сум била вака зависна од ништо од социјални мрежи.
буквално сфати си го тоа до вц и назад. и јадење во кревет. за да заврши што поскоро и поскоро да си станеш.
Haha a mojot pa cela nok me pipka da ne sum se svrtila na grb slucajno. A i jas da si go pofalam izigrava kran,psiholog,cistacka,gotvac se
Јас сум гооолема кафеџика, ама и во двете бремености не го можам турското. Капучино и нес можам да се напијам, ама турско никако.
Пијам по едно на сабајле, тоа ми е ритуал, не ми е убав денот ако не го почнам со турско кафе. Ама само толку. Го сведов на 1 дневно и доста ми е. Порано морав да се напијам по 2-3, на работа ако не се напиев одма глава ме заболуваше, сега дали од хормоните не знам што е главоболка. @LadyC те мислев цел ден на работа. Жал ми е што мораш да минуваш низ ова. Ама се ќе биде во ред, не се секирај. Одмарај и уживкај, искористи ја свеки максимално. Туку ме чуди што Адамова не го видела хематомот. Толку пофалби читам за неа, мислев и јас таму да отидам за второ мислење, ама по ова не знам.
Ми се чудеше и докторов во Валандово, ми кажува дека она е ѕвер. Наводно има шанса бебчето да било врз хематомот и да не се видел или па зашто не ме гледала вагинално. Не знам што да кажам искрено, пари се изнадавав и нека е бар за убаво и нека е со помин. Друго се ќе се заборави.
Od sto se pravat hematomi? Edna prijatelka od drug forum so hematom si iznosi bliznacinja, sega imaat edna godina
И јас лежам срцка, ама во полулежечка, не можам цело време легната. Кичмата ми е потпрена. И имам болки кои ме плашат. Не се од оние кои не се трпат, али боли. Те имам, те немам...
Мoжеш, мoжеш, лежи нa стрaнa нaјдoбрo, теши се сo мене јaс 8 недели сум нa релaцијa кревет вц , јaдaм.лежејќи не ни пoтстaнувaм ич И дa не се плaшиш ич зa хемaтoмoт, мoјa пoзнaничкa вo 7 неделa крвaреше кo нa дoбиенo сo.пaрчињa, ене ги сегa близнaцине гoдинa денa лумпувaaт.низ дoмa Ти си веќе 13 неделa и плoдoт е пoзaцврстен