Се вративме од преглед. Душичките мои, 100% маженца се и се многу немирни, па морав цел саат да лежам за да ги измерат како што треба. Одговараат со гестациската недела и се е во најдобар ред. Ми се чини ќе почнам да пеам од среќа. Ако почнам, ќе ви кажам да затворите прозори, врати, чисто да не се уплашите Утре сум во 8-ми септември на инфективно, трансфузиологија. Ќе правам таму нова крвна слика, докторката се сомнева во резултатите од авицена. Ако пак излезе исто, ќе мора на интернист и контрола на бубрези. Ама јас знам дека е се во ред. Нека ме боцкаат, нека зимаат крв, имам јас очигледно и повеќе од доволно Вчера си купив труднички пантолони, а бе сега сум права шмизла Ете толку од мене, сега работам, а вие имајте убаво попладне
Marisol chist ili so pantenol za nosot a za grlo za lizenje propolki ili nekoja nivna modifikacija.Na prirodna baza imalo i nekoj od zalfija...znachi samo obratise vo apteka ima lek
Само си го галкам мешко и му викам " абе ти знаеш колку те сакам, те сакам бе синко мајкин" ... Нема поубав благослов...
ЈАс со оглед да во составот на витамините што ги пијам има и б6 не пијам. Меѓутоа, кога пиев само фолна редовно секој ден си пиев и б6. Е сега ептен ако се растревожам нешто пијам и б6 и покрај тоа што има во витамините.
Поспиј уште некој ден,после нема спиење две години. Едвај чекам да те прочитам во соодветната тема за породилни приказни,а пред тоа во другата.
Мене на доктор ми рекоа смее по 2 на ден за тахикардии, вознемиреност и сл.Инаку и јас имам во витамините и не пијам посебно.
Мене дури не ми се заспива навечер, зашто знам дека често ќе се будам за мочање. Кога лежам може не осеќам голем нагон, ама само што сум излегла од тоалет мене пак ми се моча, ме притиска на бешика па и без потреба си имам нагон. Дечкиве од синојќа пак почнаа со хиперактивност, не дека не беа до сега ама утрово пак правеа салта во стомак А и ми се врати онаа потреба за спиење што ја имав во прво тромесечие. Мене димерите иако ми се во нормала, ме плашат малце. Во 27 недела ми се 1530, граница е 1700 за трето тромесечие, па се мислам дали и моите не се многу високи. Од која бројка даваат клексани обично?
Значи секоја вечер си легнувам на десна страна, ама жени бе, се будам во ноќта и се се начекувам на грб или на другата - десна страна...Проблем ли е? Од кога е ова со спиењето на лева страна, мислам дека на почетокот не е проблем ама до кога?
@Adina како си женска? Спремна? јас досега 2пати на цтг,првиот пат јаки болки,вториот минимални... Мешко спуштен надолу... Кај тебе како е?
Незнам дали некој друг имал вакво чувство но јас не се чувствувам како бремена.Со првото поинакви ми беа чувствТа.Имам измешани чувства незнам како да опишам.Поинаку го замислував ова и јас бев иницијатор за второ некако немам некои посебни чувства.Незнaм што да мислам
Jas si go napolniv zamrznuvacot so dve kutii sladoled mmmm ednite crno cokolado +vanila + orevi celi jadki, drugata kutija belo cokolado + bademi ajde bujrum meshinja na razladuvanje