Мене мм ми направи. Од вчерашната средба со потомството друг човек е Некако реално стана за него дека некој живее во мене ти што си кркна? Знам дека сме тука некаде со апетитот ПС. Се јави мајка ми: шо прајш ќерка? - Ништо мајка, еве се муабетам со другарките ( да не објаснувам форуми, сајтови и сл.)
Mene mi se losi od sekoe jadenje, jadam so sila se i vednas imam nagoni za povrakanje samo sladoledot i zelenite jabolki mozam da gi jadam
Јас правев пица, а и сега јадев сладолед, сеа одиме на две слави и мислам ќе умрам од јадење.... Иначе девојки бев денеска во државна за крвна група на трансфузиологија и не ми текнува (еден мозок) резултати втора смена од 19 до 20 часот беа, или од 18 до 19?
Pomos pomos...sinokja okolu 2 po polnokj me razbudi silno pecenje dolu i direk vo toalet ajde demek od so mi se mocalo mnogu...no eve cel den si go pominav vo toalet mn malku mocam i kakam no na sekoj pola saat mi se smaci vekje pocna epten da me boli i pece sea kako malku od malku da pominuva moram da lezam na strana i da se stegam dolu za da ne me boli oti cel den vo glava mi se vrtat gluposti...nekoj sovet osven da odam na lekar bidejki sum vo druga drzava mojte se na rabota a i ne sakam da gi rastresuvam ako ne d nesto seriozno... P.S se izvinuvam ako ima po soodvetna tema za prasanjeto ama iskreno nemav nervi da baram ovaa mi bese na dofat pozz
Мислам дека си премрзата ама ако те били сериозно правец кај доктор нема роднините ваму или таму. Сега за сега пробај чај од камилица или брусница напиј се и одмарај
Како јас да сум пишала.4 месец го терам а апетит никаков од се ми се гади. Им се чудам на жениве како за храна прават муабет
@KoZee воспаление на бешика е по симптомиве. Нема подосадно нешто Направи си уринокултура да видиш дали има бактерија или моментално е. Пиј мнооогу течности (вода, увин, брусница). Гледај барем 2л од нив да се вода
Јас и ти како другарќи да сме по овие уринарните инфекции бешиќи бубрези мочни канали и уште триста глупости