Добро утро. Алал да ви е на вас што сте си дома денес и одбројувате ситно дур да се видите со малото. Јас на работа уште цели две недели. Зимам одмор и ќе го чекам август со огромно нетрпение.
Ај добро утро! Јас будна од 6 саат Вчера и денес денов цел со плачки ми е. Кога ќе помислам дека тоа му штети на бебо уште повеќе си плачам... Што до хормони, што до секојдневни нервози.
Нормално е, не се секирај. и јас те плачам, те се смеам од срце. Во 5 мин се менувам 5 пати. И на сите им викам да не ми замеруваат дека сум хормонално пореметена.
Grcevi mnogo cesto me fakaat ili na ednata ili na svete doze me budi od son od bolka magnezium pijam od 400 so b6 , sega poretko gi imam otkako mi kazaa da gi vezbam stapalata t.e sekoj den pratite si gi vlecam kon sebe i gi zastzuvam okolu edna minutka probaj mozi ke ti pomogni mene mnogu mi pomogna ova
Иначе да прашам цервикс фанелинг дали имал некој , цервисок е 39, но има фанелинг ми кажа др. Дека не е страшно утрогестан и повеќе мирување ама пуста психа иначе утре влегувам во 32г.н ?
Dobro utro i od mene. ja po sabajlechki so majstori ama sva srekja brzo se se zavrshi. ke odam da ksnam neshto i so kucheto u setnja
Moite be ednoto 70gr, a drugoto 75. Taman si e bebusot @LadyC jas sum tuka srcka ic ne mu ja misli, se ke bide vo najdobar red
Мислиш на cervix funneling? Ти кажа ли колку е или само има потенцијал за истото? Имаш одлична должина на цервикс, примаш терапија, мирувај и секако со добра мисла. Јас би станувала од кревет буквално само за до веце за да сум на сигурната страна. Штом рекол дека не е страшно, имај доверба во него. @galapce е единствена која ми текнува во моментов со слична дијагноза.
Да баш ова 15 беше и со поголема дебелина после три дена терапија се намали и ми ја продолжи терапијата да ја пијам , и мирувам ама нормално одев на работа тие денови сега викенд па појќе ќе бидам в кревет
Значи се подзатворило, предходно бил отворот поголем? Тоа е добра вест, значи терапијата и те како делува.
Eleni27 koja nedela ti bea 70 gr i 75 gr. Mislam nie sme tuka nekade jas sum 17 plus 3 na kontrola sum na 22 ri pa bas ke vi pisam kolka vi se princezite, inaku LadyC koj rece deka nema snaski na forumov jas dve princezi nosam, ima za biranje
Ајде пошо тука сте ми поактивни кажете ми од кога се смета 5ти месец? Не има многу збунети тука. Дали е од 17+1? Мислам мене лично ме интересира зашто сите ми викаат дека плодот ќе е до тогаш зацврстен асално. До тогаш да лежам може ќе треба. Има време нели, ама да си прашам.
За цигара и јас сакам да ви се придружам. Добро утро и од мене! Јас станав пред скоро 2 саати, па отсабајле со депилаторот брмчам. Се средувам малце, маже иде вечер, ќе се видиме кооонечно после полни 2 месеци, ќе ме види со меше во живо! Јас кога бев кај него го направивме бебе и си дојдов во Македонија овојпат со придружба! Вечер сме на свадба кај другар на мм, па здравје, полека се приближува и нашата. Одам да се туширам, во 15h имам закажано фризер. Ве гушкааам.