Абе ти викам јас како да се читам себеси пред 3 години. Хахахах на 26 останав бремена, на 27 родив. Сега имам 29, наредна година по втор пат ќе полнам 29... и така...
Ооо сонце... Да ти е со лесно душо. И да не не заборавиш. Да ни пишеш и кога ќе бидне бебуш во раце и породилна да ни пишеш.
@simonka93 Se li e spremno srcka?? sitno broime brrrrrr trema me fakjat, strav, voedno I netrpelivi sme so mazule da se zapoznaeme so nasata princeza
Има тука вагички? Јас сум вага и одма се фаќам да видам која е вага ко мене. Мислам и да не сте, пишете си што сте. Знам и дека Диги и јас сме леваци. Друга левучарка имаме?
Ја овен подзнак девица месечина во јарец и тн.. Инаку вагите се многу љубезни комуникативни и души од човек..
Девојки ај не се брзајте со пораѓај, видете тука што ни е арно. После и да сакате ќе немате време за ништо. Епа многу ти е јак роденденот!
Женички, јас најверојатно, здравје Господ изгледа ќе заминувам Германија, доколку е се во ред и доколку стасам со документи заминувам за недела или 2. Да ве прашам, дали некој има искуство со патување во 32 или 33та недела. Со што е подобро да одам, со комбе , со кое се патува од 24-30h и ме носи директно до адреса, или со авион, тој ми е со прекачување нема директна линија, а сама ќе бидам, да чекам, таму, да барам, прв ми е со авион :/ Барам само мислење, секако никој не можи да одлучи за мене, и јас самата незнам што е подобро... Се консултирав со 2 докторки, за со комбе, едната ми вика ќе издржиш, другата ми вика ќе направиш беља... Инаку бебето моментално еве за неколку дена се свртило во хоризонтала...па ќе видиме до пораѓај како ќе биди... Јас сум 26г и сум стрелец