Се млади мајки, што убаво. Јас сум 26 и да го направевме бебчо една недела покасно може ќе го родев на мојот роденден 01 јануари. Во хороскоп сум јарец, дупли. @LadyC мм е вага, најдобри души сте!
Јас би ти препорачала со авион. Тргнувајќи од себе, во рана бременост, јас не би се качила во комбе. Имам неколку пати патувано со автобус по 30тина часа, тоа е исцрпувачки за "обичен" човек, а не па ли за трудница. Од друга страна, свекрва ми и свекор ми неодамна патуваа со авион, со претоварање по аеродроми, и успешно стигнаа до целта..не знаат др јазик освен мак. ти ќе се снајдеш и те како!
Сигурна си дека сакаш со комбе? Нели ти е мачење? Ти си знаеш најдобро, ама сепак според мене авион е побрза опција.
Dobar den Devojki,jas da vi kazam jas vcera zavrsiv na urgenten na ginekologija oddednas kaciv pritisok 160/100 i za 15 minuti sam od sebe so se spusti na 110/80,i dodeka cekav da mi gi zaverat dokumentite gledav Kako edna zena ofka piska vo predporodilnata soba,bese nogu steasno se derese bolnicata ecese od nea,a jas uste u nesves da padnam,pa toa mnogu strasno Bilo bře
Е сега, кажи дека нема поубаво! Мојов треба да е скорпија или стрелец (ич не сакам скорпии) се молам да се роди на краен термин.
Тоа не е толку страшно колку што ти се погодила некоја ко мене. Јас сигурно ќе урлам на пораѓај има сите да ги стресам, а богами грлата сум... :/
@Lorins плус не си сама, со бебче си ем ти прави друштво ем ти е најголем поттик да успееш. Ете јас веќе не се чувстувам сама, и повеќе мислам на тоа дали јадев/пиев сѐ што му треба на бебето отколку на себе или на мм Веќе почнав да зборувам за себе во множина, несвесно (а ме нервираше кога млади мајки зборуваат за себе и детето во прво лице множина ). Бик сум инаку, од најрепрезентативните
@Lorins so avion ti e pomalku mrcvarenje. btw i pobrzo ke zavrshi patot. ne deka nema da izdrzish so kombe, taman posla. se zavisi od toa kolku brzo sakash da stignesh. srekjen pat srcka
Јас се плашам од скорпии искрено. Ама имаш право. За карактер, карактер имате. Знам неколку во мојов живот
Авион , многу се 30 сати за трудница да седи само и да се клати по патишта . Неможиш раат во вц ниту да се измиеш мислам дека авион ти е подобра солуција иако за тоа во некои компании бараат потврда дека можиш да леташ распрашај се добро
И мм е скорпија, срценце е да, ама е многу заборавен и неодговорен. Еден јак карактер што да ти кажам.