a vie shto vikate postarite a imate 29 od koja sekta ste??? taman ste si. ste proshetale ste poziveale i seushte ste mladi
Најдобро ќе ти каже офталмолог,ама сепак мислам дека нема да е проблем. Со лесно @Grungie јас пак велам јас сум многу млада сите си сме таман
Јас до 32-33 планирам и трето да родам. Здравје Боже ако ми останат нерви и ми се погоди второво мирничко. Со првово остарев.
[Ми треба само совет. Имав мн темна црвена крв сега.Прокиснав. Пред два саати ме искина стомак како менст. болки. Може и да е кафеава, ама јас веќе може и се филмам... Па е капка по капка, уште имам болки, се пресоблеков целата, ама се трпат. Значи ми оди пустиња да фатам... Не ме советувајте болница, нит ми се мрцвари у др. град, нит е болка за у несвест паѓање. Те ја има, те поминува...
Epa nema sto drugo.osven bolnica da te sovetuvame. Ako ima moznost da odis toa e najdobra vaarijanta.
Утре треба да ме боцнат депо, вчера вечер бев супер, не ме плаши крвта, болките кога се ојачуваат ме плашат. Ама не се континуирани. Ќе видам до сабајле... Како е Господ никој не е.
Ајде смири се, претпоставувам дека нормално е да имаш болки/грчеви во матката заради истиснување на крвта. Таа мора да истече. А да се јавиш кај докторот за консултација? Барем до утре мирна ќе си.
Кај матичниот? Леле не можам, ми е незгодно срце... Еве, се намалија малку. Само да е се во ред, многу се плашам, што да кажам не знам за да си помогнам. Си ја утепав психата сега...
Ми кажа матичниот дека во Солун ќе е викендов, од пон да му се јавам да му кажам како сум. И да кажам искрено ич не ми текна да му кажам дека имам болки пред да почне да ми тече повеќе...
Штом се смириле болките, смири се и ти сега. Јас сум сигурна дека не е ништо страшно. Стресови сега не ти требаат, мисли на бебушко. Галкај мешето, размислувај позитивно и утре пиши како си поминала на лекар.